2000 Ford Mustang (crveni). Vlasnik sam od 2001. godine. 3.8L V6 motor sa 190 hp, 5 brzina manualni menjac. Na satu ima 50,000 milja (80,000 km).
2005 Ford F-150 4x4 (crni). Kupljen nov i uglavnom mi sluzi po potrebi. Znaci za prevoz robe i 4x4 kad je sneg jak. 4.6L V8 sa 231 hp, 4 brzine automatski menjac. Na satu ima 8,500 milja (13,600 km).
2008 Ford Fusion (sivi). Kupljen nov, inace automobil tehnicki identican kao Mazda 6. 2.3L I4 sa 160 hp, 5 brzina automatski menjac. Na satu ima 1,800 milja (2,900 km).
Ovako ,
U posedu sam jednog taunusa iz '74 koji je u posed meni dosao od mog caleta ( i dalje je formalni vlasnik i I vlasnik ) . Auto je kupljen interkomercu kada sam ja rodjen , i to je jedni razlog zasto je ostao ziv do danas a i zasto ce ostati ziv u buduce .
Sledeci i poslednji iz plejade fordova je capri , koji je dosao u moj posed '96 godine . Auto je bio samo godinu dana registrovan kod mene , i sve ostalo vreme je proveo mahom rastavlje za sredjivanje . Kada sam ga kupio isto je bio parkiran duze vreme , tako da verujem da je ovaj auto duze stajao nego sto se vozio . Dobra strana svega toga je da je auto veoma dobro ocuvan za svoje godine . Inace je jedna fenomenalna igracka
I sledeca i moja omiljena igracka nije direktno delo fordovih inzenjera ali koristi mehaniku od razlicitih fordova tako da je duhovno vezana sa tom markom . Moje interpretacija lotusa super 7
Scorpio 2.9 ghia (wife tuning) izgreban sa svih strana, iz prednjeg branika viri letvica da nebi cesao o gumu (jos mi se hvalila kako se setila toga) posle susreta sa betonskom banderom. Rucicu menjaca pojeo pas (po nisam imala gde da ga ostavim dok sam u prodavnici). Od dodatne opreme ima sediste za dete, pelene, vlazne maramice i brdo igracaka. Muzika sin od 10 meseci (sigurno preko 90 decibela).
A nekad je bio kul tip.....
Fiesta 1.0 iz 83. flinstons edition
Od 2000-te vlasnik skorpije
do 2002 placao majstore (skoro bankrotirao)
od 2003 poceo sam sa sitnim popravkama
od 2005 nema dela koji nisam rasturio da vidim kako radi
2008 ponosan vlasnik.
U planu je jos dva ovakva vozila (ghia) kada napravim mesta u dvoristu.
Ford Focus 2.0 Ghia, 2004 godiste,po vin decoderu proizveden 27 maja te godine, kod mene je od 9 maja ove godine ( i jos uvek ima originalne gume, kaiseve i filtere ) za koje vreme je presao oko 10 k km ( trenutna kilometraza je nesto ispod 28 k km ). Auto je besprekoran a ja sam prezadovoljan...
a ovde je pored jos jednog forda ali 39 godina starijeg ( 65 Falcon Futura )
Comment