Lancia Lybra Utisci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Djukas
    CBC Početnik
    • 07.08.2008
    • 7
    • Sabac

Lancia Lybra Utisci

Planiram da kupim automobil do 8000e pa mi je za oko zapla Lancia Lybra interseuje me kavi su utisci o ovom automobilu .Razmisljao sam i o Citroenu C5.Kakva je servisna podrska za ove automobile.
    Napomena:Interesuju me dizel motori
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Baci pogled na b92 sajt, sekcija o automobilima. Bas je skoro bila libra (polovnjak) ...
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

To je sjajan auto koji je bio u kombinaciji kada sam ja menjao kola.

Medjutim, meni je lepsa Alfa 156, pa i Stilo, tako da sam samo zbog toga uzeo Stila. Inace, od ove trojke je najkvalitetnija. Ako ti se auto dopada, odlican izbor, posebno JTD motori. Tesko je naci dobru dizelku u Srbiji. Problem mogu da budu limarijski delovi, svetlosne grupacije, koje su u Delti jako skupe, ali verujem da sada vec ima i polovnih delova kod nas.

Procitaj ovo - LYBRA
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

Servisna podrska za Lanciu skoro nikakva. A u globalu vrlo dobar auto. Ako ima imalo kvaliteta kao model Kappa onda ima da se navozas samo tako.
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Imas ovde, a i na VG forumu korisnih informacija o tom autu. Odlican auto, neverovatno dobro opremljen za tu klasu. Odrzavanje motorne grupe nije problem, plastika i limarija jesu problem.

Comment

• Alien108
            CBC Veteran
            • 03.06.2008
            • 129
            • Beograd

Na žalost nemam nikakvih iskustava sa ovi prelepim automobilom.
            Jedan od najgospodskijih u svojoj klasi, pravo stilsko osveženje u moru dosadnih i bezličnih!
            U svakom slučaju, nek je sa srećom, šta god bilo!

Comment

Working...
            X