ma ima bela plastika ispod rucice menjaca koja je zalepljena ili sta vec pa se tesko skida...je*ala mi je majku dok je nisam skinuo...uglavnom kad sam promenio rucicu nema vise problema...ove na prsten sa srafovima su super...stegnes srafove koliko treba i to je to...uglavnom ako uspes da odvojis rucicu od te plastike a da ne sje*es nesto bice super...srecno...
Presvlacenje volana i rucice menjaca kozom!
Collapse
X
-
Rucicu sam jednostavno izvukao na moje iznenadjenje, a volan ce mi skinuti drugar, on to radi svaki dan!
Sova trazi od 60-70 eura za volan i oko 25-30 za rucicu menjaca, da li je skupo, ne znam, ali realno nista lepse nego spustiti ruke na kozu, a jos bolje na novu!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
Originally posted by KanarinacAko trazhi 60-70 onda je to relativno ok cena poshto je meni ranije trazhio oko 100
Meni je radio pre par godina...savrseno...
Kad sam ga zvao pre godinu dana, isto mi je rekao...70-100 za volan i od 40-60 za rucicu...
Comment
-
-
Odlicno izgleda!
A zasto ti se tako brzo oljustio?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
Comment