u novom sadu u naselju adice ima covek koji radi presvlacenje svega sto se tice auta i radi vrh inace ga nebi janko angazovao da radi merc.
Presvlacenje volana i rucice menjaca kozom!
Collapse
X
-
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
Originally posted by adau novom sadu u naselju adice ima covek koji radi presvlacenje svega sto se tice auta i radi vrh inace ga nebi janko angazovao da radi merc.
na primer, za auto sa troje vrata to je otprilike tabla, oba panela na vratima, oba panela pozadi.
Plus, koliko kosta da se presvuku sedista, prednja i zadnja ?
Hvalawork in progress
Comment
-
-
Uuuu, ovo bi i ja voleo da znam...
Nego imam pitanje, po vasem subjektivnom misljenju:
Tabla-prevrnuta koza, ili ne?!
Sedista-isto pitanje?!
Paneli-takodje?In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
ne, ne, ne.
Panika za odrzavanje, a privlaci i upija prljavstinu kao nista drugo.
Koza samo ako je glatka i voskirana, sve ostalo je previse komplikovano.
Alternativa je neka krpa ili vestacki (plastika, fiberglas, kevlar...materijal.
pozdravwork in progress
Comment
-
-
Originally posted by nik2yudal je moguce da se rucica menjaca skida samo tako sto se svuce???
Nesto sve mislim da je to mnogo komplikovano. Jel radio to neko na alfi 147???, uputstva???SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Originally posted by bojanTIUuuu, ovo bi i ja voleo da znam...
Nego imam pitanje, po vasem subjektivnom misljenju:
Tabla-prevrnuta koza, ili ne?!
Sedista-isto pitanje?!
Paneli-takodje?
1.da
2. sredina da okolo ne.
3 pa glupo je da se ne slažu sa tablom tako da i to u prevrnutu.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Tako sam nekako i mislio, ali me interesuje kako onda odrzavati tako uredjenu tablu?!In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Comment
-
-
slucajno sam video ovu temu,pa ako nekom zatreba nesto koze nek mi javi imam nesto kuci,razlicite boje,dezeni(zmija,krokodil.......(sve prava koza))a za ovog lika iz panceva znam da radi ok,tj radio je mom "bivsem"prijatelju na astri g morao je da skine volan(podrazumeva se) znam da sam mu ja dao kozu i koliko se secam bilo je oko 35evra( pre 1 god) sada je najverovatnije manje ali sa njegovom kozom neverujem da je vise od 40! popodne cu saznati broj pa cu da ostavim!
a za to presvlacenje celog enterijera u kozu mislim da je to malo skupo naravno ako se hoce kvalitet koze,ja imam kozu za obucu i to je najaca koza(dosta jaca nego za jakne,rukavice)i znam da je odprilire kvadrat min 40-50evra kvalitetne e sad ima i za 20........
a kako odrzavati tu tablu,tj delove sa prevrnutom kozom je malo teze ,posto gde god ruke prelaze cesce(preko odredjenih delova) ima da se malo promeni oblik ,tj ima da se malo uglaca taj deo!...
Comment
-
Comment