El podizaci

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MazdaLover
    CBC Član
    • 11.08.2008
    • 18
    • Beograd

El podizaci

Pozzz... A ja sad kao prvo o kolima pa onda trazim pomoc ? 323f '93god , 1.6 16V... a ovo nema nikakve veze sa podizacima stakla koje ja trazim da ugradim. Jel znate nekog ko ih ugradjuje,i koliko su sigurni posto mi dosta ljudi kaze da se ne ********m oko toga jer traju max god dana a kostaju oko 60ak evra po vratima ... Kao pokusaj da nadjes original ( sa nekog otpada ) .. .
    Zivot nema reprizu! smanji brzinu . . .
  • MazdaLover
    CBC Član
    • 11.08.2008
    • 18
    • Beograd

.

a i bio bih vecno zahvalan ako neko zna gde da nadjem je***e lajsne kod soferke ..

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

J****e lajsne kod sofrke? Nemoj da se nadas, gille, ivvan i mare_ sa odlepili zbog tih lajsni i nisu ih nasli, a obrnuli su skoro celu srbiju.
      Sto se podizaca tice, najbolje je da skines na nekom otpadu, trebaju ti:
      Podizaci,
      tapaciri,
      relej za podizace,
      i naravno prekidaci...
      Za cenu neznam, a ugradnja nebi trebala da bude toliko komplikovana

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Nadji neke polovne sto kaze milannik, trajace duze odo ovih sto prodaju za sitne pare, rade i cao, ortak promenio 4 komada(razlicitih) dok nije skontao da je to djubre( a mozda nije naleteo na neke koji valjaju ) i onda potrazio original polovni i evo voza ih vec duze nego sve one univerzalne zajedno.

Comment

• MazdaLover
          CBC Član
          • 11.08.2008
          • 18
          • Beograd

Originally posted by milannik
          J****e lajsne kod sofrke? Nemoj da se nadas, gille, ivvan i mare_ sa odlepili zbog tih lajsni i nisu ih nasli, a obrnuli su skoro celu srbiju.
          Podizaci,
          tapaciri,
          relej za podizace,
          i naravno prekidaci...
          Hvala za podizace,videcu po ibarskoj na otpadima..e a za lajsne ... nasao sam ! Neki lik iz Borce tamo u pm 30e leva i desna. sutra idem da ih uzmem.Glupo sam dosao do njih ali jbg..naime,taj like je caletov neki prijatelj , ibla bla ispostavi se da ih on ima ,ali je obecao nekom liku za 15. 08. i neckao se neckao, i eto.. sad ce da krase moju Plavu... jbg

Comment

• RedboX
            CBC Senator XXL
            • 28.11.2006
            • 1537
            • Novi Beograd

A da mi malo vidimo tu plavu a? nemoj si sebican
            I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• MazdaLover
              CBC Član
              • 11.08.2008
              • 18
              • Beograd

Originally posted by RedboX
              naravno,podelicu svoju srecu sa vama.Kupio sam je skoro,tako da tek krecem da je sredjujem.Mislim ona je u lepom stanju,samo da stavim ove lajsne, zatamnim,stavim podizace,felne..jbgsve je to "sitnica" kada je mehanicki zdrav..kucam u drvo... ali polako,ipak to mi je auto iz decackih snova kad sam imao 7-8 god...tata kupimi onaj auto sto se svetla dizu eee...aj kacim za pola sata slike..jel to mogu na ovoj temi ili .. . . jbg guja sam jos

Comment

• MazdaLover
                CBC Član
                • 11.08.2008
                • 18
                • Beograd

Originally posted by RedboX
                evo i slika ( samo da vidim kako da ubacim url )

http://www.cannonballforums.se/viewt...=547793#547793[/url]

Comment

• kwisko
                  CBC Veteran
                  • 14.04.2008
                  • 124
                  • bg

Originally posted by MazdaLover
                  Podizaci,
                  tapaciri,
                  relej za podizace,
                  i naravno prekidaci...
                  Hvala za podizace,videcu po ibarskoj na otpadima..e a za lajsne ... nasao sam ! Neki lik iz Borce tamo u pm 30e leva i desna. sutra idem da ih uzmem.Glupo sam dosao do njih ali jbg..naime,taj like je caletov neki prijatelj , ibla bla ispostavi se da ih on ima ,ali je obecao nekom liku za 15. 08. i neckao se neckao, i eto.. sad ce da krase moju Plavu... jbg
                  spusti se3 u zeleznik kad si vec tako blizu na ona dva otpada na izlazu na obrenovacki imas dve fice udarene od pozadi ali im je sve ostalo kao casa ili ako ti je lakse ( a tu ces verovatnije naci ) idi ibarskom do restorana zvono ( izlaz iz vranica ) on ti je sa leve strane tacno preko puta njega ispod nivoa puta ti je otpad za svaku mazdu od 1984 do 1993-4 za bas sve modele

Comment

• MazdaLover
                    CBC Član
                    • 11.08.2008
                    • 18
                    • Beograd

Originally posted by kwisko
                    Originally posted by MazdaLover
                    Podizaci,
                    tapaciri,
                    relej za podizace,
                    i naravno prekidaci...
                    spusti se3 u zeleznik kad si vec tako blizu na ona dva otpada na izlazu na obrenovacki imas dve fice udarene od pozadi ali im je sve ostalo kao casa ili ako ti je lakse ( a tu ces verovatnije naci ) idi ibarskom do restorana zvono ( izlaz iz vranica ) on ti je sa leve strane tacno preko puta njega ispod nivoa puta ti je otpad za svaku mazdu od 1984 do 1993-4 za bas sve modele
                    ok hvala matori,ali nabavio sam vec lajsne. al svraticu da pitam koliko su u zelezniku onako bzv...

Comment

• Vocko
                      CBC Senator XXL
                      • 25.04.2005
                      • 4556
                      • nBGd

Procitaj sta je millannik napisao, drzi se toga.
                      Iskesiraj ~100e za sva 4 prozora i vozi se dugo i bezbrizno.

Mada ako dobro potrazis mozes da prodjes i jeftinije...

Comment

• MazdaLover
                        CBC Član
                        • 11.08.2008
                        • 18
                        • Beograd

Originally posted by Vocko
                        Procitaj sta je millannik napisao, drzi se toga.
                        Iskesiraj ~100e za sva 4 prozora i vozi se dugo i bezbrizno.

Mada ako dobro potrazis mozes da prodjes i jeftinije...
                        ok,hvala.samo da dodjem do kesa,tj cekam platu pa krecem...

Comment

• kwisko
                          CBC Veteran
                          • 14.04.2008
                          • 124
                          • bg

opet ti kazem da vidis u zelezniu na te 2 udarene jedna sigurno ima siber sto znaci da mora da ima i el podizace

Comment

• MazdaLover
                            CBC Član
                            • 11.08.2008
                            • 18
                            • Beograd

Originally posted by kwisko
                            opet ti kazem da vidis u zelezniu na te 2 udarene jedna sigurno ima siber sto znaci da mora da ima i el podizace
                            ne nemora da znaci da ima podizace.moja ima siber ali nema podizace...

Comment

Working...
                            X