Mazda 323s,hitno?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladanikl
    CBC Početnik
    • 12.08.2008
    • 1
    • Prokuplje

Mazda 323s,hitno?

U dilemi sam da li kupiti mazdu323s ditd kraj 2000-te za 7000eur?Izgleda odlicno,navodno presla 160000km. skinut joj je katalizator i za 10000-tak hiljada treba odraditi veliki servis.Nedavno menjan hidraulicni zatezac zub. kaisa,kais nije zamenjen navodno u dobrom stanju. Sta da radim,HITNO???
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Ovako, ima nas par sa sedankama tog godista, konkretno bakara ima dizel i dace bolje informacije o tome, a moja je benzinac, ali sto se tice samog auta mogu samo da dam preporuke.Komforan ,lep (mada je taj tvoj preface lifting i maska je malo stariji stil.
    Cena mi se cini blago jaka uzevsi u obzir kilometrazu.To sto nema katalizator moze da utice na potrosnju jer je druga lambda smestena iza njega pa ako sad nema tu nicega pitanje je sta je stavljeno i kako povezano.

bicu slobodan da dodam link sa mazda-hr gde su kolege bas napisali dosta na temu kupovine ditd pa pogledaj i to.

Sto se tice servisa bakara ce dati pravu informaciju jer za benzinske nije toliko skupo.

evo linka

I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

Working...
    X