Mada,sada razmisljam.......sto bi mucili ljude.........lepo okrenes nekoga od nas koji vozimo Alfe,a budni smo u to vreme...............pokupicemo te........
artichoka se pita
Collapse
X
-
e pa veceras sam se uverio koliko su ludi vozaci Alfi!Jel vi uvek bezite od pandura...?!? ma ajde sto divljate vec sto sam mogao da zginem ko zuti!!!
Na uglu Treceg Bulevara i Vladimira Popovica...ja sam isao iz pravca NBGD prema Gazeli...stojim na semaforu...kad odjednom siva Alfa 156 velikom brzinom u suprotnom smeru prozuji porez mene tik na 20-etak cm-a oladio sam se...a za njma policija...
Injection is good,but I'd rather be blown!
Comment
-
-
lako. nema puno ljudi u to vreme po gradu tako da nije tesko.Originally posted by cuore sportivoA kako da se prepoznamo?............jos jutro,sanjivi.........

ili prodjes kolima i ja ti se bacim pod auto... recimo
Naravno, samo reci u koliko primeraka treba... da odstancujem...Originally posted by BRABUSma daj ti njima tvoj broj telefona....pa ce da te nazovu
...sve u svemu ni veceras u gradu ne videh taksi alfu...
Comment
-
-
Originally posted by artichokalako. nema puno ljudi u to vreme po gradu tako da nije tesko.Originally posted by cuore sportivoA kako da se prepoznamo?............jos jutro,sanjivi.........

ili prodjes kolima i ja ti se bacim pod auto... recimo
Naravno, samo reci u koliko primeraka treba... da odstancujem...Originally posted by BRABUSma daj ti njima tvoj broj telefona....pa ce da te nazovu
...sve u svemu ni veceras u gradu ne videh taksi alfu...
Bas smo sarkasticni i pomalo ironicni
A inace vidjam ponekad poneku Alfu na taxiju
Recimo bilo je ranije dosta Lancia Thema na taxiju,mada prrocenat je isti ko i za sve italijane-mali
Comment
-
-
Originally posted by artichoka
Da se ne mucis....posalji ti meni, a ja cu da distribuiram dalje
Comment
-
Comment