felna za 323f bg

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • amavrenski
    CBC Senator XXL
    • 08.08.2008
    • 306
    • Zrenjanin

felna za 323f bg

danas sam imao malu nezgodu sa kolima, naime izletela mi neka baba sa biciklom i da je ne bih pokupio, mada sam je "malo" potkacio, ja namotam i lepo sletim sa druma. sreca autu nije nista, ima malu ogrebotinu na haubi, ali ce se ispolirati. nego, jednu felnu sam ocesao o bankinu onako, ne jako a ne ni malo, sa unutrasnje strane je pa se ne vidi. sreca. e sad zanima me koliko kosta nova, polovna felna a evo i slike. i naravno i gumu sam zajebo. guma je Barum Bravuris 195/50 R15 kod mene je guma 4000din. mozda je kod vas jeftinija? mada me vise zanima felna. ako neko zna, nek se javi.
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Pa bilo bi lepo da kazes koji je model felne, jotazu...
    Cekaj, koliko sam ja razumeo felna nije mnogo ostecena?? Zasto bi je menjao?

Comment

• amavrenski
      CBC Senator XXL
      • 08.08.2008
      • 306
      • Zrenjanin

7Jx15H2 ne znam sta znaci 15H2, ima 8 rupa 4 pasu za mene a 4 su sa malo vecim razmakom. Nije mnogo ostecena na oko ali ne znam jos dal se mozda pokrivila ili tako nesto, unutrasnja ivica je na jedno 7cm u obimu prilicno zaderana, pa da na vreme budem spreman. Gumu cu morati da menjam to 100%, a felnu kad budem skinuo, videcu stanje.
      da proizvodjac felne je koliko sam nasao "still auto" a koji model, ne znam, jer sam je tako kupio.

Comment

• kwisko
        CBC Veteran
        • 14.04.2008
        • 124
        • bg

najlaksa varijanta ti je da popravis felnu , kod danka bi te to kostalo 20e covek lepo ispegla i ispeskira , a sto se tice gume uzmi je kod tebe jer u bg-u gumu od 15cola ( novu) nemas ispod 5000 din

Comment

• amavrenski
          CBC Senator XXL
          • 08.08.2008
          • 306
          • Zrenjanin

A gde se nalazi taj danko? Videcu jos sve kakvo je stanje sa felnom, ali je guma otisla. kad budem sve razmontirao znacu na cemu sam, samo da malo dodjem do vremena... hvala na informacijama...

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Kada budes isao po gumu, najbolje bi bilo u paru da ih uzmes ako si u mogucnosti, neka ti provere dal je felna kriva.
            Ako nije kriva, sedi i vozi, a ako se iskrivila, potrebno ju je ispraviti i to kosta oko ~1100din (ali pokusavamo da obezbedimo i neki popust na te usluge).

Comment

• amavrenski
              CBC Senator XXL
              • 08.08.2008
              • 306
              • Zrenjanin

ici cu do vulkanizera sutra, prekosutra pa cu videti pravo stanje. hvala jos jednom.

Comment

Working...
              X