U podignutom zapisniku netacna skica...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • muamua
    CBC Veteran
    • 25.02.2006
    • 194
    • muamua

U podignutom zapisniku netacna skica...

...sudjenje jos nije zakazano,juce sam podigao zapisnik u kojem je netacno skiciran sudar tj.mesto polozaj vozila....po skici ispada da me je vozac kamiona udario u skroz njegovoj traci da sam stajao dijagonalno i da me je udario u prednji deo automobila,a ja sam stajao paralelno sa isprekidanom linijom 10 cm u njegovoj teritoriji....i udario me je tj...cesao mi je samo zadnja vrata stepenicama sto i pise u zapisniku da su mi ostecena zadnja vrata....

u zapisniku je izjavio da sam mu izleteo manijacki i da me je udario...ja niti imam ulubljenja na kolima ,(samo skinutu farbu) niti sam manijacki vozio posto je sam napisao on u izjavi da je na autoputu bila ogromna guzva...u zapisniku su policajci napisali da je njemu ostecen branik sto nije tacno posto me je on zakacio njegovim stepenicama...

nemam pojma kako se braniti u slucaju gde po dolasku policije odmah cujem od policajca da sam ja kriv sto bi bilo tacno da sam ja bio u pokretu ali ja sam stajao tu...a on bio u fazi pokretanja kamiona ...

ja sam se spustao iz pravca arene drugo prikljucenje na autoput za shid...naravno iz ulice sa trouglicem...
    ...leva traka nije za sporu voznju...
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Jesi li im potpisao taj zapisnik, odnosno skicu?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• muamua
      CBC Veteran
      • 25.02.2006
      • 194
      • muamua

........

ne ja sam samo dobio fotokopiju....u dunav osiguranju...

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Cekaj, on je izjavio sta je izjavio i to je uslo u zapisnik. Sta si ti izjavio, da li si stavio primedbu na zapisnik ili skicu? Da li ti je iko trazio da potpises zapisnik? Ti kao da nisi bio tamo kad su pravili skicu i zapisnik...
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• muamua
          CBC Veteran
          • 25.02.2006
          • 194
          • muamua

ja sam samo dao izjavu...i nista nisam potpisao osim te izjave...koju sam rucno pisao...zapisnik policije sam prvi put video juce kada sam podigao fotokopiju u dunav osiguranju zbog kasko osiguranja....

...oni jesu normalno merili rastojanje i te fore...ali skicu meni nisu pokazivali....

Poruku izmenio: sri98

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Prvo na uvidjaju ucesnici i eventualni svedoci daju izjave, vrsi se fotografisanje i merenje. Tek nakon toga se pravi skica i na osnovu svega toga procena protiv koga se podnosi prekrsajna (krivicna) prijava.

Dakle, tu nema nikakvog potpisivanja ili neslaganja kao sto se moze nepotpisati ili uneti primedba kada se dobije ono papirce prilikom npr. radarske kontrole.

Ako je neko nezadovoljan zapisnikom i smatra da nije kriv ili da nesto drugo ne valja, to sve dokazuje u postupku kod suda (racuni o popravkama, svedoci, vestaci......).
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Dren
              CBC Senator XXL
              • 24.08.2005
              • 1068
              • Sarajevo

Imas li ti kavih svjedoka za sud da si ti stajao u koloni kad se to desilo ? Slika gdje se vidi kolika je guzva tu bila ?

Comment

• nidza
                CBC Senator XXL
                • 16.04.2008
                • 496
                • nbgd

Nije nemoguće to što pričaš uopšte. Moj ćale je pre par godina završio u bolnici sa prelomom ključne kosti i sav izubijan, kad je naleteo na njega tip kroz crveno. Dok je porodicu neko obavestio, sve je već bilo gotovo, a on u bolnici, tako da na vreme ništa nismo mogli da učinimo. Prošao je još gore nego ti, zapisnik je bio potpuno falsifikovan i do dana današnjeg ništa nismo uspeli da uradimo. Neka je on meni živ i zdrav, baš kao i što tebi ništa ne fali. Do kraja života da pljunem svakog pandura koji me zaustavi, neće mi nadoknaditi sva nerviranja koja su mi naneli.

Ja bih odavno umro od gladi da radim svoj posao onako kako ga oni rade.
                Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• muamua
                  CBC Veteran
                  • 25.02.2006
                  • 194
                  • muamua

Originally posted by Dren
                  Imas li ti kavih svjedoka za sud da si ti stajao u koloni kad se to desilo ? Slika gdje se vidi kolika je guzva tu bila ?
                  ma kakvi crni svedoci...u toj guzvi ko je znao sta se desava,bio je jedan pandur ispred mene kojem sam svirao i ablendovao ali znas kako je u guzvi niko nikoga ne ****...pazi ja jesam kriv sto sam bio delom ali minimalnim delom u njegovoj traci,ali nisam se kretao to je isto kao da sam se tu pokvario ili da mi se tu bas probusila guma...ali pandur je odmah ti si kriv ti si kriv...ni da saslusa...

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Originally posted by muamua
                    ...pazi ja jesam kriv sto sam bio delom ali minimalnim delom u njegovoj traci,ali nisam se kretao
                    U zakonu nema minimalno ili maximalno. Nebitno je da li si bio 5 cm ili 5 m u tudjoj traci, bitno je da si tamo bio i da si isekao neciju putanju, znaci kriv si i gotova prica.

Comment

• muamua
                      CBC Veteran
                      • 25.02.2006
                      • 194
                      • muamua

....

e ako si mi rekao

Comment

• sri98
                        Admin od Trpeze
                        • 24.10.2004
                        • 7262
                        • Republic of Konjarnik
                        • Toyota Corolla E 210

jbg, nisam ga ja pisao, ali je tako

Comment

Working...
                        X