danas oko 16h je bila kilometarska kolona kod kolara na auto putu [ka beogradu]. kazu da je bila teska saobracajna nesreca. ja sam isao okolnim putem i neznam sta se zapravo desilo. ima li neko informaciju sta se desilo?
kolaps na auto putu
Collapse
X
-
-
Originally posted by muamuaa haos na Pancevackom juce...a oni grade most Beska...Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.
Comment
-
-
Re: kolaps na auto putu
Nisam mogao da nadjem prikladniju temu.Ne znam sta je sa onom temom "sta vas nervira u saobracaju?"Ali,naslov potpuno odgovara.Ne znam da li se neko vozio gazelom.Znaci,ove nedelje je kolaps.Bar od autokomande,pa bude i do plavog mosta(ponedeljak ujutru).ZAto sto je neko pametan "skratio " auto put na dve trake za vozila koja dolaze iz pravca Nisa(ili autokomande).Udarene su one zute prepreke.Sada da li ima veze univerzijada sa tim, ili su resili za slobodniji ulaz na auto-put ne znam.Mada,meni deluje jako glupo.Mozda sam sebican,da idem iz pravca Sajma pozdravljao bih odluku.Ali opet, zar ne treba da ima prioritet onaj ko se vec krece auto-putem ,a ne onaj ko se na njega ukljucuje?
Comment
-
-
Treba im zuta traka zbog brze komunikacije. Zbog toga su postavili i sa jedne i sa druge strane ogranicenja...
Comment
-
-
Eno zute trake i u ulici Jurija Gagarina na NBG-u.... Sad ce samo jos veca guzva da bude ka blokovima...
A vezano za autoput.... pre 2 dana, oko 16:30.... Centar- NBG - Banovo Brdo - NBG - Banovo Brdo - Kumodraz - NBG.... Dobar deo tog puta sam proveo i na autoputu, i kod sajma.... Za divno cudo, nigde nije bilo guzve... Prosto sam se odmorio u voznjiMada to je retko kad, jer uglavnom se stoji u koloni, ili je prosecna brzina manja od 5kmh
Comment
-
-
Originally posted by djukicTreba im zuta traka zbog brze komunikacije. Zbog toga su postavili i sa jedne i sa druge strane ogranicenja...Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Neverovatno je da i ranije ljudi nisu (ili su u anjoj meri) koristili tu zutu traku. Sada svi uspore ritam i eto belaja. Meni pripadne muka kada vidim koliko automobila stoji od autokomande prema gazeli...
Comment
-
Comment