Crevo od protokomera do usisne grane

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zare15
    CBC Član
    • 09.12.2006
    • 84
    • Beograd

Crevo od protokomera do usisne grane

Kao sto i pise u naslovu,potrebno mi je ovo crevo. Od starosti polako pocelo da propada po rebrima,pa me zanima da li je neko skoro kupovao isti,pogotovu ovi sa 323f BA,i da li pasuje od nekog drugog modela mazde,pa da poglesam negde da otpadima? Hvala.
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Stara boljka mazdi sa ubrizgavanjem. Skoro sve efice za koje znam su ga menjale varijantom 10-20 evra skinuto sa stranca
    Druga opcija ti je ono sto ja najvise volim (i zasto me pljuju), je da uzmes mere tog creva pa lagano na otpadima od krsa do krsa, pa nadjes neko da se uklapa...

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Stara boljka SVIH auta sa ubrizgavanjem.

Kao alternativu, predlazem crevo sa nekog mercedesa, zato sto je i staro 20+ god.bolje nego polovina novih. Materijal je neko gumirano platno, protkano jakom zicom. Ovo koje sam ja stavio je sa nekog merc.kombija iz '73. Toliko je jako da sam ga sek'o bonsekom na odgovarajucu duzinu.
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• MaRe_
        CBC Senator
        • 20.02.2008
        • 248
        • Nish/SRBIJA

ja sam to menjao na mojoj i bila je neka smesna cena.. Verovatno imas u Japan Centru u Nis-u.. to je po meni bolja varijanta od otpada, ili da skines sa nekog stranca ( ali treba dobro proveriti da nije i ono napuklo na rabrima.. )

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

Working...
        X