Znaci poludecu! Ovi klinci su teski bolidi,znci vec 10 ak dana idu po kraju i pegla ju se jedni sa drugima!Ma to meni ne bih ni zanimalo da mi nisu slomili levi retrovizor! znci samo je ogledalo otislo i neka belkasta plastika preko koje se podesava pozicija ogledala pomocu one rucice unutar kola... zvao brdo ljudi ,i nadjem kod jednog,ali magarac mi trazi 50e za ceo retrovzor,kaze nece da skida ogledalo..je**ao sam mu i oca i majku pokvarenu! sto je najgore to mi bivsi komsija!! Aj neka pomoc...
Pegla u kraju
Collapse
X
-
Retko ko ce da ti proda samo ogledalo, osim ako ne odes kod ogledalicara da ti ga napravi, ali nisam siguran koliko je to dobro, obicno su ogledala zatamnjena, pa jos ako imaju i grejac na sebi...
Pa ne znam, svuda je retrovizor 50 eura, mislim mnogo je naravno sve sto ti bez razloga izadje iz dzepa, ali to je neka cena za polovan na otpadima...In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
-
-
Originally posted by bojanTIRetko ko ce da ti proda samo ogledalo, osim ako ne odes kod ogledalicara da ti ga napravi, ali nisam siguran koliko je to dobro, obicno su ogledala zatamnjena, pa jos ako imaju i grejac na sebi...
Pa ne znam, svuda je retrovizor 50 eura, mislim mnogo je naravno sve sto ti bez razloga izadje iz dzepa, ali to je neka cena za polovan na otpadima...Zivot nema reprizu! smanji brzinu . . .
Comment
-
-
pogledaj ponovo u rubliku otpadi, imas otpad na ibarskoj magistrali u vranicu meni je za oba trazio 30e a ima sve delove za sve mazde od 84-94 verujem da ces se lako dogovoriti sa njima , a ako ti je to daleko u zelezniku na otpadu (ulaz sa obrenovackog puta) imas jednu nagoozenu eficu koja ima ogledala (svrati pa pitaj)
Comment
-
-
bolje kupi polovno nego neko da ti pravi ogledalo, zato sto nije isto na rotrovizoru su ogledala nesto na foru kao polukrug, i zahvata veliki luk i zato je i pregledno, a obicno ogledalo je ravno i nece biti pregledno..
MAZDA KLUB SRBIJA
Comment
-
Comment