Offroad desavanja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Offroad desavanja

Posto nam se mnooogooo svidelo, ponavljamo voznju od 14.5.
    Ko god ima neki terenac je dobrodosao.
    Sastanak u 7:30 kod biletarnice beogradskog sajma.
    Vise o ovome i slike sa prosle voznje na http://www.srbija4x4.com

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
  • Ivvan
    Moderator
    • 29.09.2004
    • 1574
    • Nis
    • SAAB 9000

Lepo, lepo ,samo mi krivo sto sam malo daleko i nemam moj terenac ,ali moracu prvom prilikom da pozajmim od Dede Ladu i da se prikljucim nekom narednom skupu

Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Uros Piperski
      CBC Senator XXL
      • 31.01.2005
      • 2978
      • Beograd

Ljudi, sta da vam kazem... Bilo je ludo . Recice, blato, kamen, prasina, trava, meso, riba, pecurke, pivo, koka-kola, lepo vreme, lepo raspolozenje...
      Slike su ovde , a izvestaj ovde

Naravno, "lose stvari se desavaju u najgorem mogucem trenutku", tako da mi je pukla kartica u fotoaparatu i izgubio sam samo slike koje sam pravio kad su svi ostali aparati bili puni ili bez baterija

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• mire
        CBC Veteran
        • 15.12.2004
        • 127
        • Beograd

ja se bolje nisam proveo u skorije vreme

pre svega priroda je odlicna
        Mail in function again

Comment

• dfast
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2005
          • 1302
          • Hoofddorp NL /Bgd

E to je avantura, obici malo prirodu, pogotovu ako posluzi lepo vreme, plus drustvo i rostilj.... moram pod hitno da sredim ovo moje cudo u najskorije vreme.

Comment

• mire
            CBC Veteran
            • 15.12.2004
            • 127
            • Beograd

ja sam se nadao lepom vremenu i tako je i bilo dok su se fanatici medju nama nadali blatu, kishi i problemima
            Mail in function again

Comment

• Ivvan
              Moderator
              • 29.09.2004
              • 1574
              • Nis
              • SAAB 9000

Pa ne ide lepo vreme i offroad avantura zajedno
              sto vise blata to bolje, jos ako se nadje neki dobrovoljac ili bolje posmatrac da pogura ako zatreba ,zabavi nikad kraja

Comment

• Uros Piperski
                CBC Senator XXL
                • 31.01.2005
                • 2978
                • Beograd

Uuuu, gde je pobegla ova tema, cak na trecu stranu

Nego, u subotu 20.8. smo napravili jos jedno offroad okupljanje. Ukupno petnaestoro ljudi u pet vozila - dve Nive, jedan UAZ, Cherokee i Grand Cherokee.
                Jurcali smo kroz blato i reke, malo klizali niz blato, gurali se uz blato (uglavnom ove amere ), pravili rostilj, upadali u kanale, lomili vodovodne cevi, popravljali iste itd.
                Ja sam se malo zaneo vozeci se kroz reku, tako da nisam ni primetio kada mi je voda presla visinu farova . Brzo napolje, kad imam sta da vidim - farovi do pola napunjenu vodom . Bitno je da rade, ruska tehnika je cudo (mudo) .
                Slike su ovde, a o celom dogadjaju ce biti vise reci za koji dan na naslovnoj strani Srbija4x4.com

Comment

• dfast
                  CBC Senator XXL
                  • 26.05.2005
                  • 1302
                  • Hoofddorp NL /Bgd

Kako je onaj Cheeroke zavrsio u kanalu, slucajno ili...

Comment

• Uros Piperski
                    CBC Senator XXL
                    • 31.01.2005
                    • 2978
                    • Beograd

Slucajno . Skrenuo u sporedan putic da se okrene i upao... ono zaraslo, nije se videlo da je duboko...
                    Ma upadanje nije bilo problem, UAZ ga odmah izvukao... Ali naci gumicu za crevo koja se izgubila, u selu gde su svi mestani otisli na ispracaj... e TO je bio problem . Ali snasli smo se nekako i posle dva sata od upadanja krenuli za Beograd...

Kad ces ti da popravis vozilo i da krenes sa nama?

Comment

• dfast
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2005
                      • 1302
                      • Hoofddorp NL /Bgd

Pre proleca ne mogu da pocnem sa radom oko njega, a imacu pune ruke posla. Mahindra, koja mi je u voznom stanju mora da se sredi plus ugradnja plina a za ovog drugog moram da pravim gibnjeve, da nadjem neki pogodan motor i sve da pretresem do zadnjeg srafa. Ali njega planiram da uradim bas korektno da spolja izgleda gotovo fabricki osim rol-bara, prednjih sedista i mozda felni. A kad cu naci vremena, videcemo, nadam se sto pre.

Comment

• Uros Piperski
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2005
                        • 2978
                        • Beograd

Juce smo se opet zabavljali na terenu. Ovog puta "Stazama fruskogorskih partizana"
                        Kisa je padala ceo dan i bilo je blata do kolena (raznih vrsta blata). Puno zaglavljivanja, guranja, izvlacenja... Sve u svemu, najbolji offroad do sada!
                        Slike su OVDE . Koga mrzi da ih gleda mozda ce se zainteresovati kada vidi sta se krije iza drveca na OVOJ slici
                        Komentari ucesnika su OVDE, a opis celog dogadjaja ce uskoro biti na naslovnoj www.srbija4x4.com .

Comment

• dfast
                          CBC Senator XXL
                          • 26.05.2005
                          • 1302
                          • Hoofddorp NL /Bgd

Tako je to, za pravu spartansku avanturu je potrebno sto losije vreme i nepoznat teren. To se uvek upamti po raznovrsnosti dogadjaja. Neverovatno je cak koliko se jedan te isti teren (uslovi za voznju) menja kroz godisnja doba, pa je i to novi motiv za izlazak u off road.
                          Sta reci nego Super!!!

Nego, jeste imali na terenu tokom svih tih voznji neku Kampanjolu i kako se ona pokazala? Ona bi trebalo da je prilicno prohodna kao mala, okretna i lagana.

Comment

• sw.brick
                            CBC Senator XXL
                            • 09.10.2004
                            • 8141
                            • Beograd, barajevo-zemun
                            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

e bas ste mali strumfovi. samo napred u avanture.
                            volvo
                            945 SE turbo lpg
                            344 GL lpg

Comment

• Ivvan
                              Moderator
                              • 29.09.2004
                              • 1574
                              • Nis
                              • SAAB 9000

Lepo,lepo samo se vi igrajte,a zasto tablice stoje naopako na cirokiju

Nego sto se kampanjole tice dobra je ona ali NIVA je bolja ,ako se ne varam malo je niza od NIVE, iz iskustva govorim, ali je u prednosti jer ima blokadu diferencijala(i srednjeg i zadnjeg ,ako se dobro secam )

Comment

Working...
                              X