Jel ima neko iskustva sa ovim autom?
Corsa B GSI
Collapse
X
-
He,he bas mi te je zao. Samo gledam kako se mucis. Prvo u GM-u a sad ovde pa si poceo cak i sam sebi da odgovaras.
Pa ja je nisam imao al ima je drugar pa sam imao prilike da se vozikam. Prva stvar je da nema 120KS nego 106KS. Ne znam sta te jos interesuje konkretnoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa mogu ti reci da je vrlo kvalitetan i pouzdan. Auto ima dobru sasiju krutu a tako i kvalitetnu karoseriju i sa njom je opel poceo da pravi automobile sa dobrom limarijom. Lepo se ponasa i delovi su dz. To znam jer je drugar imao dosta godina i svasta joj je radio i izmedju ostalog vise puta lupao pa se dobro secam koliko je delove uzimao bagatela.To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Reci mi jos kako joj se krece potrosnja uz normalniju voznju(pod ovim podrazumevam ne da ga smaras nego da sasvim normalno radi tj na zlatnoj sredini) . Od opreme moze da ima pored serva (standard), el. podizace i jos tako neke dzidzabidze?
Reci mi kako ide autic posto ima 100 ks, a onolicki je?
Comment
-
-
Originally posted by WartburgReci mi jos kako joj se krece potrosnja uz normalniju voznju(pod ovim podrazumevam ne da ga smaras nego da sasvim normalno radi tj na zlatnoj sredini) . Od opreme moze da ima pored serva (standard), el. podizace i jos tako neke dzidzabidze?
Reci mi kako ide autic posto ima 100 ks, a onolicki je?To date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
-
Pa sad zvanicnih mana nema. Ja sam presao dobru kilometrazu u tom modelu samo 1.4 i nisam primetio nikakve nelagodnosti. Mana je sto je model sa 5 vrata ruznijeg izgleda od onog sa 3, ako joj se to moze uzeti kao mana. Ma u stvari auto nema nikakvu manu. Bio je tu kod nas jedan ludi pijani komsa kome smo svi uzimali auto i vecina ga je lupala vise puta a ja sta sam mu radio, ne smem ni da pricam i auto je tako zahvalan, pristupacan sa delovima i sto se tice cene i nabavkeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
Comment
-
Comment