Mazda 626 2.0

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • UkiMazda
    CBC Senator XXL
    • 16.11.2007
    • 444
    • Beograd
    • Alfa 156 2.0TS

@amavrenski
    Ako ima knedlu samo dok si u leru i das naglo gas, a nema u voznji i ne trza, treba da proveris ugao predpaljenja, isti problem imao, resen stelovanjem paljenja.Ako pocne i u voznji da trza i da se gusi, onda mogu biti dizne i filter.

Comment

• amavrenski
      CBC Senator XXL
      • 08.08.2008
      • 306
      • Zrenjanin

da ima i u voznji. ali samo kad ga vozim pod malim obrtajima, ispod 2000rpm, i kad naglo dodam gas on se ugusi i posle pici, ubrzava normalno do kraja. na polako dodavanje gasa se nista ne desava.

Comment

• UkiMazda
        CBC Senator XXL
        • 16.11.2007
        • 444
        • Beograd
        • Alfa 156 2.0TS

E onda si u pravu za dizne i filter, al prvo probaj samo filter, ja kad sam kupio mazdu i kad smo skinuli filter iz njega su izasli neki gremlini Ono nisam u zivotu video da izlazi onoliko prljavstine(iz starog).Kad smo ga zamenili, druga prica, auto prodisao,ali nazalost zbog tako loseg stanja onog filtera, morao sam i dizne da cistim jer se i na njima nakupilo.

Comment

• kwisko
          CBC Veteran
          • 14.04.2008
          • 124
          • bg

Originally posted by milannik
          Pa nema on karb, jedino da mu ociste dizne. Ili da mu pocupaju sve to i ubace karb od keca
          Majstore to sto on ima jeste karburator ali sa elektronskom kontrolom dotoka goriva (cisto da znas sta je injectio sistem , uostalom podigni haubu skini crevo u**** pa vidi kakvo je iznenadjenje ispod njega ) i takodje kao i svi ostali karburatori nije gadljiv na los benzin pa se vremenom prlja tj zapusi dovod u njemu

Comment

• kwisko
            CBC Veteran
            • 14.04.2008
            • 124
            • bg

sa obziro na navedeno stanje sa nivoom goriva probaj da zamenis filter za gorivo u samom rezervoaru a i ciscenje dizni bi mu jako pomoglo

Comment

• buki
              CBC Početnik
              • 13.09.2008
              • 6
              • Austria

Hvala Vam ljudi na ovolikim savetima,bas taj problem imam sto se tice naglog dodavanja gasa,jos nisam kuci a toliko me kopka da zamenim kao prvo filtere pa da vidim sta se desava.

Comment

Working...
              X