Cetvorocifrene table

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MisaRS
    CBC Član
    • 19.05.2006
    • 76
    • Nis

Cetvorocifrene table

Ja sam iz Nisa,kupio sam auto u BG i vozim na ovlascenje na BG tablama.Kada istekne registracija da li bih ja mogao da registrujem auto na BG tablama i da li zna neko koliko kosta cetvorocifren broj? ?

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.
  • gti16v
    CBC Senator XXL
    • 05.08.2007
    • 343
    • BGD
    • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Zasto bi uzimao cetvorocifreni broj kad sada spremaju promenu tablica. Nemaju vise kuda, u beogradu vec uveliko stancuju 92x-xxx. Cena je 27.400 din za cetvorocifrene tablice

Comment

• MisaRS
      CBC Član
      • 19.05.2006
      • 76
      • Nis

Ja sam cuo da su nove tablice trebale da krenu od 6.jula ali od toga nije bilo nistaJel zna neko uopste kada bi trebalo??

Kroz grad jurim kao furija,za volan moga AUDIJA.Zamnom uzdasi,prasina,graja,za devojke sam glavni baja.

Comment

• Dare
        CBC Senator
        • 16.09.2007
        • 219
        • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

a jel zna neko da li ce moci nove tablice da budu po zahtevu, kao recimo austrijske ili nemacke? Ima ovde jedan mercedes austrijanac. Registracija w-dragi

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Naravno da ce moci,samo dresi kesu i sve moze

Cuo sam ali pitanje koliko je to sve tacno da ce "muzicke zelje" na novim tablicama deeeebelo da kostaju.
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Da bi vozio sa BG tablama, trebas da imas tamo prebivaliste, kao sto rece zverko

Nesto nisam bas pristalica da si baja ako vozis BG xx-xx u Nis, ali mladje generacije imaju druga merila, cu da pitam brata sta on i njegovi drugovi misle

U Nis su cetvorocifrene bile 16.000 dinara pre godinu dana kad sam zadnji put bio u sup-u

Comment

Working...
            X