Obuhvata ako je prilikom izdavanja saobracajne znao da je vozilo nelegalno
Oduzet auto sa verovatno prekucanim brojevima
Collapse
X
-
Originally posted by deki-asconaA jel krivicna prijava obuhvata i radnika MUP koji je izdao saobracajnu?"Nema leka. U stvari, treba ili prestati piti ili ne prestajati s pićem. Kad prekršite jedno od ta dva pravila, imate problem"
Comment
-
-
Pa varijanta stranac pa pa na BG table je toliko uzela maha da je to strasno. Dovoljno je da stojis malo na ulici i gledas sta prolazi. Cim vidis da je oko 90tog godista a utegnut zna se da je stranac koji je udomacen...
Comment
-
-
Originally posted by djukicCim vidis da je oko 90tog godista a utegnut zna se da je stranac koji je udomacen...
Comment
-
-
Uf opet me pogodi, ali stvarno mi nije jasno gde su se deli oni silni audiji, BMW-i tu oko 99-00 godista koji su skinuti sa osiguranja?
Comment
-
-
Ako neko dovede u zabludu službenika policije koristeći falsifikovani dokument, na osnovu koga ovaj izvrši neku službenu radnju(registruje vozilo), izvršiocu će biti podneta krivična prijava za "navodjenje na overavanje neistinitog sadržaja"!Uz ovo obavezno ide i krivična prijava za falsifikat.
Ishod carinskog prekršaja je uglavnom novčana kazna uz oduzimanje predmeta prekršaja.
Ishod krivičnog predmeta za pomenuta krivična dela može biti uslovna osuda ili vremenska kazna zatvora!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Dobro je po mučenika ako zna ko je to uradio, pa se izjasni.Opet, nije dobro ako je mučenik to sam zahtevao, a majstor se izjasni!Naravno u tom slučaju svako odgovara za svoje!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
Comment