Koliko laze sat, koliko laze ovo koliko laze neko ili nesto
Collapse
X
-
Originally posted by Uros PiperskiJugo 55, 1986 godiste. sat pokazao 160km/h
Kad sam ja davnih godina polozio za voznju i kupio auto (Z-101 standard iz 1976.) zamenimo se ja i cale sa autima (Jugo 55, bas tu negde 1986. ili malo mladji). Sedne on u keca i tera, bese duuuugaaacak pravac, sednem ja u Juga i za njim. U jednom momentu nam se brzine potpuno izjednace i tako vozimo oko 1Km. Ja pogledam brzinomer, kad ono 120Km/h! Pitam ja kasnije caleta kol'ko je vozio, on kaze okruglo 100Km/h, celim putem. Kasnije sam testirao keca prema kilometarskim stubicima na auto putu i ispostavilo se da je skoro tacan.
Pojedinima je Jugic i preko 170Km/h pokazivao!
Al' Lada je zakon - vozim 100Km/h konstantno (Palic-Srbobran) i preracunam da je to u stvari 98Km/h; Vozim 110, uhvati me murija i saopsti mi 109.
Comment
-
-
Da, poovome je greska na 200Km/h oko 5% ili ti 10km/h.
No, fazon je u tome da se u zakonitim brzinama drze relativno OK, svi, ali kasnije ..hehe.. no way
Uporedite obrtaje motora na 100km/h i na 200Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by SALEPa tema je koliko laze ovo koliko laze NEKO ili nesto.
Mozda imas sest brzina, ili najbolje dodji Hondom u nedelju pa da probamo kolko moze da razvije.
Ne znam sto mi ne verujes da sam na 6000 rpm na 200km/h
A trkati se necu do daljneg jer mi je lamela na izdisaju!Power of dreams !!!
Comment
-
-
Cinimi se malo preterano zato sto sam ja pri 200 na 7000rpm.
Jedino ako nam se menjaci bas toliko razlikuju, kao da imas brzinu vise. Tebi onda sigurno manje trosi , koliko bese na otvorenom.
Mislio sam da si rekao odprilike pa se zato zezam.
Pozdrav
Comment
-
-
Hm...ne verujem da je bas tolika razlika u menjacima.Mozda sam ja omashio za 100-200 obrtaja,ali vishe od toga nisam sigurno.Probacu jos jednom prvom prilikom,a mozemo i preko dana da odemo do ostruznice pa da testiramo mashine???Nadam se da ima dovoljno mesta da razvucemo preko 200 km/h...
Na otvorenom mi troshi 9 litara sa klimom-plina.U gradu 11-12.
pa se zato zezam.Power of dreams !!!
Comment
-
Comment