Da li je moguce ugraditi...?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • m.trivic
    CBC Član
    • 06.09.2008
    • 88
    • Beograd

Da li je moguce ugraditi...?

Interesuje me da li je na ovaj auto moguce ugraditi servo volan posto ga fabricki nema, a ume da nedostaje u gradu i pri parkiranju?
    Sta bi tu trebalo izmeniti (servo letva,servo pumpa...) ako je to uopste isplatljiva investicija ili kupiti nekog stranca ovde pa prebaciti ako je moguce.?

Ne znam kako je kod ostalih F mazdi ovog godista bez serva ali je dosta dosta teska na volanu (inace nisam uopste slab )
  • gvoka87
    CBC Član
    • 05.04.2008
    • 51
    • Zemun

Moguce je ubudziti servo u svaki auto, samo ce skupo da te kosta. Obrni par oglasa, pitaj po servisima...

Comment

• MarsI
      CBC Član
      • 06.08.2008
      • 31
      • bg

uff druze nemam ni ja servo a jos imam i 15'' felne....

Comment

• m.trivic
        CBC Član
        • 06.09.2008
        • 88
        • Beograd

mogu misliti tek kako je to... moje su 13"

Comment

• UkiMazda
          CBC Senator XXL
          • 16.11.2007
          • 444
          • Beograd
          • Alfa 156 2.0TS

Naravno da moze, i naravno da se tesko mota bez serva, nemogu da zamislim kako je!
          Ne znam koliko kosta pumpa, a letva me je kostala 80e sa stranca, ja imam servo ali sam morao da je zamenim, pa znam cenu.
          Najbolje je da skines ceo servo sistem sa nekog stranca, i nije mnogo tesko zameniti/ugraditi, svaki iole dobar majstor to ume,jer ti je bzvz da kupujes pojedinacno creva pupmu posudu letvu...
          Znam da je mnoooogo teze na golfu II isto to uraditi,a vecina ljudi to radi na golfovima,tako da opusteno.

Comment

• m.trivic
            CBC Član
            • 06.09.2008
            • 88
            • Beograd

Uki ne mozes ni zamisliti sta je to dok ne probas, dok namotas pun sav se preznojis

Comment

• gille
              CBC Senator XXL
              • 24.09.2006
              • 593
              • Belgrado

Malo mi je čudno da je to tako teško, jeste li sigurni da vam je prednje vešanje OK? Ja sam imao tu istu mazdicu i bilo je malo teško u mestu, ali malo, kao kod juga npr., ništa spektakularno.

Comment

• m.trivic
                CBC Član
                • 06.09.2008
                • 88
                • Beograd

Vozio sam juga pre mazde i razlike ima, naravno mazda ima sire gume i logicno je da je teze na volanu, koji je to deo vesanja koji moze prouzrokovati teze motanje volana?

Comment

• gille
                  CBC Senator XXL
                  • 24.09.2006
                  • 593
                  • Belgrado

Ne sećam se da me ubiješ. Nisam mehaničar po struci pa ne mogu da ti dam tačan odgovor, na žalost. Možda eM zna, probaj pitaj njega ovde.

Comment

• Vocko
                    CBC Senator XXL
                    • 25.04.2005
                    • 4556
                    • nBGd

Cini mi se da mi je neko pricao da su mu trazili 300e da mu ubace servo na 323. Znaci dobar dan, ostavi auto, dobar dan, uzme auto par sati kasnije.

Comment

• UkiMazda
                      CBC Senator XXL
                      • 16.11.2007
                      • 444
                      • Beograd
                      • Alfa 156 2.0TS

Nije da nije moguce, mene je izasla zamena 50e sa reglazom doduse,a koliko delovi kostaju, ne znam stvarno, a i to se razlikuje od otpada do otpada.

Comment

• MaRe_
                        CBC Senator
                        • 20.02.2008
                        • 248
                        • Nish/SRBIJA

Ljudi nemoguce je da se tesko mota volan, ja na mojoj efici nisam imao servo i lagano je moglo da se mota, to mnogo zavisi od gume kad sam stavio GoodYear motao sam jednom rukom u mestu dok ih nisam upalio vise puta pa sam jedva motao s obe, znaci samo nova guma i da je trap uredu i nema problema, inace imao sam 195 50 15"...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• m.trivic
                          CBC Član
                          • 06.09.2008
                          • 88
                          • Beograd

Kod mene motati u mestu je vrlo tesko sto cesto koristim pri parkiranju,
                          napred su mi gume Dayton M+S 165/70/R13 a pozadi WINTERA 165/70/R13, svraticu jedan dan do majstora da pogleda trap.

Da li moze na to da utice kugla, posto mi rece majstor da ima malo lufta ali nije strasno?

Comment

Working...
                          X