Fabricki radio/CD za Mazdu 3?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bluemax
    CBC Član
    • 21.06.2008
    • 10
    • Beograd

Fabricki radio/CD za Mazdu 3?

Pokusavam da nadjem fabricki radio/CD (sa ili bez mp3) za 3-ku iz 2005; na e-Bay mogu relativno povoljno da se kupe, ali bih radije uzeo kod nas, cisto radi potencijalnih reklamacija.

Inace, u vreme kada sam kupio kola, u Profilu su trazili 450 EUR za CD sa mp3, sto je bilo bas preterano, tako da sam tada na fabricki radio zakacio zicani FM modulator i mp3 player na njega, sto me je kostalo neuporedivo manje.

Racunam da kod nas sigurno ima ljudi koji su ubacivali neki bolji sound system, pa im ova fabricka negde skuplja prasinu...
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

pa ovde koliko ja znam niko nije vadio fabricku jedino je jnc dodavao neki dodatak za mp3 player pa baci pogled na zadnje stranice njegovog predstavaljanj mazde
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• Vocko
      CBC Senator XXL
      • 25.04.2005
      • 4556
      • nBGd

Americki radio aparati ne hvataju parne stanice, samo neparne
      A imas bolje resenje, pogledaj JNC-ovu temu o njegovoj Mazdi3.

Comment

• bluemax
        CBC Član
        • 21.06.2008
        • 10
        • Beograd

U pravu ste, taj Xcarlink deluje kao prilicno elegantno resenje; najbitnije mi je to sto se potpuno kontrolise preko fabrickog HU. mp3 player mi je lepo radio i preko zicanog FM modulatora, ali je smor bio sto je sva kontrola bila na mp3, a ne na HU.

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

I jeste elegantnije resenje, cak i kvalitetnije od FM modulatora, jer je zvuk zntano kvalitetniji i nema suma.

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Imas sad taj xcarlink i sa bluetoothom pa mozes i mob da uparis sa njim i imas handsfree, extra stvar, inace kod mene radi super, nemam nikakvih problema, komande su naravno preko fabrickog uredjaja.
            Stp se tice fabricke muzike to tesko da ces naci kod nas, realno jos nema slupanih 3-ki da bi bilo delova.

Comment

• UkiMazda
              CBC Senator XXL
              • 16.11.2007
              • 444
              • Beograd
              • Alfa 156 2.0TS

A koliko kosta taj xcarlink sto si uzeo?

Comment

• JNC
                CBC Senator XXL
                • 19.12.2006
                • 1332
                • Beograd

Ovde imas sve, sad je cena manja, imaju i sa BT-om.

Comment

Working...
                X