Corolle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

Corolle

@COZMO
    Te corole XL sto pominjes,obicno su 1300ccm, su mnogo dobri automobili.
    1990godine ili 91 nisam siguran.....bio je odobren neki kontigent uvoza za vreme Ante markovica oko 20 000 komada
    jedan deo su bile te korole a jedan deo Mazde 323 isto uglavnom 1300ccm.
    I dan danas ,posle 15 godina ti automobili izgledaju kao novi!.
    Znam par ljudi koji ih imaju...prezadovoljni su i mehanikom i limarijom.
    ko ih je onda kupio osevapio se
    A kostale su i tojote i mazde tako oko 13000dem
    A zastava 128 je onda kostala oko 10500dem.. )
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Posedovao sam tu Corollu (1.6), slatko sam se navozao, a drug kome sam je prodao i dalje samo tera (osnovno odrzavanje + neke sitnice).

Sada je na 200 000 i od vecih stvari menjano je samo kvacilo i amortizeri.

Po meni, jedan od najboljih auta ikada napravljenih.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• cozmo
      CBC Član
      • 08.11.2004
      • 67
      • Zemun

Originally posted by zoranbg
      Te corole XL sto pominjes,obicno su 1300ccm, su mnogo dobri automobili.
      1990godine ili 91 nisam siguran.....bio je odobren neki kontigent uvoza za vreme Ante markovica oko 20 000 komada
      jedan deo su bile te korole a jedan deo Mazde 323 isto uglavnom 1300ccm. I dan danas ,posle 15 godina ti automobili izgledaju kao novi!.
      Znam par ljudi koji ih imaju...prezadovoljni su i mehanikom i limarijom.
      ko ih je onda kupio osevapio se
      Ja sam srecni vlasnik jedne Markoviceve Corolle Plac Agroopreme je bio 2-3 minuta voznje od mene Presao vise od 160.000km, menjao samo amortizere (pre neki dan), jednu kuglu i to je to... (ne racunam redovne stvari i servise naravno, to je normalno za svaki auto). Na nesrecu, neki debil mi je izleteo iz sporedne ulice (ja sam imao prvenstvo) pa sam ga zakacio i ulubio krilo i izgrebao vrata, a on je pobegao, nije ni stao! Dobro, nije strasno zameniti krilo (necu ga ispravljam) i srediti ogrebotinu... al sam se iznervirao, auto je stvarno odlican i izgledao kao nov.

Comment

• zoranbg
        CBC Senator XXL
        • 23.03.2005
        • 4098
        • Rooster's Hill , Beog
        • Grande Punto 1.2

@Cozmo,koliko je tacno onda bio para u DEM?
        jel metalik 1300ccm?koliko konja?
        I kad budes prodavao na PP da javis
        Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• cozmo
          CBC Član
          • 08.11.2004
          • 67
          • Zemun

Originally posted by zoranbg
          @Cozmo,koliko je tacno onda bio para u DEM?
          jel metalik 1300ccm?koliko konja?
          I kad budes prodavao na PP da javis
          1.3 12v, ima oko 72KS (53KW), metalik siva. Bilo je to nesto oko 13.000 DEM u ono vreme, sad je osnovna Corolla oko 14.000 evra... samo su pretumbali cene iz dem u evro i to je to...

Ako je (ikad) budem prodavao, saznacete

Comment

• Delkan
            CBC Senator XXL
            • 14.06.2005
            • 829
            • 60 km From BG,West

Cuo sam da su panduri sa tim Toyotama presli od 400000 do 600000km dok se nisu raspale.Neke se jos uvek voze...A zamislite njihovu voznju...

Comment

• Wiz
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3104
              • Nish

Panduri su vozili i voze Mitshubishi Galant koliko se secam, u njemu su me zadnji put sprovodili

Comment

• Delkan
                CBC Senator XXL
                • 14.06.2005
                • 829
                • 60 km From BG,West

Wiz,mislis na Lansera valjda?Inace,neki dan sam bas video jednu Corollu sa saobracajcima u kompletu.I te Mitsubishi Lanser-e su uzeli kad i Toyote(90-91).

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Moji su kupili tu korolu 90 ili 91 ne secam se.Bila je 6 meseci stara i placena je oko 20.000 maraka.Vozili smo je (tj moji otac je vozio) 10 godina (oko 100.000km smo presli) i stvarno je autp pucka.Menjano je....termostat, i cetkice i amortizere po isteku 10-te godine.E......onda je moj tata kupio fabiu a meni ostavio Toyotu.....i.....za dve godine, poceo je da trosi ulje i jos nekih par sitnica u motoru.Odma smo je prodali i prosle godine (manje od godinu dana posle prodaje) doso je covek kome smo prodali (caletov poznanik) i reko je da je morao da radi generalku.Otiso 3 klip...i jos neke stvari Cale je odma znao o cemu se radi......zna da mi je noga na gasu kao cigla.Zna da neznam "normalno" da vozim......i da ga stiskam (kao i sve u sta sednem) do maximuma.Pa je odma po meni "je**m li ti....ti i tvoja voznja, nisi ti za auto....ja dok sam ga vozio taj auto nije mrdnuo....." Za mene stvarno nisu "normalni" automobili
                  Zakljucak : Auto je stvano lep, IZUZETNO udoban, ekonomican (5. 80km\h - 5L\100km...provereno - na otvorenom naravno), jednom reciju zaista milina voziti auto.Nekoliko ljudi i drugova koji su seli za volan da probaju auto ( ili cak se samo vozili), bili su (blago receno) odusevljeni.Menjac i kvacilo kao pena, rupe se ne osecaju.......Ali , to je limusina, drugo ima 1300ccm, tako da.... nije za, grubu voznju.

Comment

• sw.brick
                    CBC Senator XXL
                    • 09.10.2004
                    • 8141
                    • Beograd, barajevo-zemun
                    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Korole i Lancere je imala pokrajinska (vojvodjanska) policija i kupljeni su pre 1990. (neposredno pre jogurt revolucije tzv).
                    i zaista su te serije pokazale kroz praksu da su bezproblemne.

kasniji Coltovi i Lanceri (model iza) su bili puno kvarljiviji, a kod nas ih ima jako malo, ono kriza...90te...siromastvo opste.
                    volvo
                    945 SE turbo lpg
                    344 GL lpg

Comment

• Wiz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 3104
                      • Nish

Jeste Lanser hteo da ispravim ali zaboravio,a te Corolle nisam nikad video,ili cekaj mozda i jesam?....Uglavnom da su Lanseri dosta presli kod njih,jesu

Comment

Working...
                      X