Potreban savet!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Dobro mu nisi rekao da parkira na tvoju livadu
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• JAPANX
      CBC Senator XXL
      • 10.08.2006
      • 2159
      • Beograd

meni ne smeta

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Na kraju nadjosmo resenje za dragona.
        ajd', dosta off-a
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Arsa
          CBC Senator XXL
          • 25.09.2007
          • 345
          • Nis
          • MBw210, BMW e32

Nije fora da stanes na 2 cm od drveta nego da ti tocak bude na 1 cm od bilo cega sto ne moze da se pomeri! Postoje oni trouglovi koji se kace na tocak iz sigurnosnih razloga, ako to nadjes i stavis nikako nece moci da ti dignu auto ali ce u svakom slucaju da ti naplate kaznu za nepropisno parkiranje! Moj savet ti je da ne razmisljas o nacinima da ih pobedis vec da promenis mesto parkiranja na obelezen parking u tvojoj zoni.

Comment

• shadow
            CBC Senator XXL
            • 23.09.2005
            • 555
            • Beograd

Da ja zivim u centru, i da imam takav problem, verovatno bih uradio 2 stvari:

- kupio parking mesto. Ako ne moze da se kupi od parking servisa, ima po malim oglasima dosta. verovatno ce se pojaviti neko parking mesto u blizini. Dosta zgrada imaju i garaze i imaju mesta na prodaju.

- parkirao negde gde je lakse naci mesto, pa makar isao autobusom do kola.
            My crew is all fired up
            Y'all better just wise up

Comment

• madic
              CBC Senator XXL
              • 07.10.2007
              • 844
              • Beograd

Originally posted by Arsa
              Nije fora da stanes na 2 cm od drveta nego da ti tocak bude na 1 cm od bilo cega sto ne moze da se pomeri! Postoje oni trouglovi koji se kace na tocak iz sigurnosnih razloga, ako to nadjes i stavis nikako nece moci da ti dignu auto ali ce u svakom slucaju da ti naplate kaznu za nepropisno parkiranje! Moj savet ti je da ne razmisljas o nacinima da ih pobedis vec da promenis mesto parkiranja na obelezen parking u tvojoj zoni.
              Da li ti stvarno misliš da ja ne bih stao u okviru obeleženog parking mesta kada bi bilo slobodno?
              Možeš da mi objasniš malo više u vezi tih trouglova?

Što se tiče zakupa, ja kao fizičko lice ne mogu nikako da zakupim mesto i to je to. U obližnjoj garaži mogu da zakupim mesto ali samo u periodu od 17-08 što mi ništa ne znači.

Comment

• Arsa
                CBC Senator XXL
                • 25.09.2007
                • 345
                • Nis
                • MBw210, BMW e32

Metalni trougao sa kljucem, kaci se na tocak i pokriva srafove na tocku tako da ne moze nikako da se skine a preko njega ne moze da se stavi hvataljka od pauka! Vidjao sam toga dosta po Bugarskoj, mislim da nije skupo a prakticno protiv kradje cim ga Bugari koriste jer svi znamo da se u Bugarskoj kradu kola ko lizalice, odes kolima a vratis se autobusom!

Comment

• Armageddon ///M
                  CBC Senator XXL
                  • 26.04.2008
                  • 447
                  • SRB
                  • Ne

Re: Potreban savet!

Originally posted by madic
                  Imam sledeći problem:

U mom kraju parking servis nije obezbedio dovoljno mesta za parkiranje.
                  Naravno to ih ne sprečava da naplaćuju godišnju kartu za parking.
                  Posledica toga je da se ljudi snalaze na različite načine.
                  Parkiraju se na trotoar i svuda gde stignu.
                  Znači ja iako sam uredno platio parking a pored toga sam i stanar zgrade nemam gde da se parkiram.
                  Zbog toga sam često kao i ostali stanari prisiljen da se parkiram na trotoaru.

Vrhunac cele ove situacije je što me je danas odneo pauk zato što sam stao van obeleženog parking mesta iako nisam nikom smetao.
                  E sad pošto sam ja shvatio da verovatno namerno ne žele da obezbede dovoljno prostora za parking jer im se više isplati da ovako uzimaju pare narodu potreban mi je neko da mi kaže da li je moguće parkirati auto tako da pauk ne može da ga odnese.

Nisam nešto upućen u proceduru šlepovanja, jedino što znam je da treba da stanem što je moguće bliže nekom objektu ali to mi danas nije mnogo pomoglo.

Nadam se samo da neću morati da prodajem kola ...
                  Preseli se u Vrcin
                  Ambitious but rubbish.
                  http://www.youtube.com/streetracerm5

Comment

• MOSLER
                    CBC Senator XXL
                    • 27.05.2005
                    • 1064
                    • Niš

Originally posted by gti16v
                    znam sta bi mogao da bude lek za male toyotice i one velike sto kace auto za tockove... Meni su odvukli auto, a bio je namotan pun levi, auto u brzini i rucna (koja radi ) cimnuta do kraja, tako da to ne pomaze
                    Jesi li siguran da su ti auto odvukli a ne odneli posto je bio pod rucnom, jeli ona bila podignuta i kada si dosao da preuzmes auto???
                    Jedino resenje je da su poceli da rade kao u Nemackoj gde su se radnici parking servisa izvestili pa otvaraju kola kalauzom i spustaju im rucnu kad ne mogu da ih odvuku!
                    @madic najbolje resenje za pauka ali ne i jeftino: daj oko 3 k evra za vazdusno ogibljenje, pa kad parkiras auto prethodno ga zalepis za asfalt i onda ovi sa paukom mogu da se slikaju, nece ga odvuci odatle ni tenkom

Comment

• gti16v
                      CBC Senator XXL
                      • 05.08.2007
                      • 343
                      • BGD
                      • VW PASSAT 1.8T, BMW E46 318Ci 105kw

Siguran Bila je podignuta i to do kraja, i auto je bio u brzini i volan namotan, bas kako sam ga i ostavio. Ne znam kako je u Nis al u Beogradu ti podignu zadnji kraj i ispod zadnjih tockova stave neki djavo sa po 4 mala tockica onda podignu prednji i vuku...

Video sam i da su jednu Corsu odvukli bez tih pomocnih tockica, a rucna podignuta, auto u brzini i to tako sto podignu zadnji kraj i onda lik legne ispod kola i udari negde i menjac se usalta u ler , kako, ne znam, al posmatrao sam sve to sa prozora, tako da sam jasno kroz soferku video podignutu rucnu i rucicu menjaca koje je nakon sto je radnik legao ispod auta promenila polozaj, ali njoj su prednji tockovi stajali pravo

Comment

• boris58
                        CBC Veteran
                        • 19.02.2007
                        • 196
                        • Cacak

Parkiranje uz bandere/ograde i nije toliko preporucljivo.
                        U Cacku, ulica u centru, ali malo zaklonjena, dolazi pauk po auto parkirano pored bandere, kace kuke, pocinju da dizu kad auto malo zanese i udari u banderu zadnjim desnim vratima, oni spuste auto, pocnu opet auto u banderu.
                        Uglavnom, malo su se i trudili, pa su povlacili auto dok su ga podizali. epilog - auto udarilo 4-5 puta zadnjim desnim delom o betonsku banderu.

Comment

• Superbird
                          CBC Senator XXL
                          • 06.02.2006
                          • 384
                          • Sabac ---> Novi Sad
                          • Audi 100 Typ 43

Kupis stranca, nalepis folije na stakla i kroz siber nakrljas betona do vrha. Nece ti pomoci da dobijes parking mesto, ali ces im shebati pauka

Comment

• AreOut
                            CBC Senator XXL
                            • 22.07.2006
                            • 590
                            • Zabjelo

Btw ne treba se paziti samo od pauka...

http://www.elitemadzone.org/t338299-sta ... lucajevima

http://www.elitemadzone.org/t339806-Urb ... a-Bulevaru
                            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• madic
                              CBC Senator XXL
                              • 07.10.2007
                              • 844
                              • Beograd

Originally posted by Superbird
                              Kupis stranca, nalepis folije na stakla i kroz siber nakrljas betona do vrha. Nece ti pomoci da dobijes parking mesto, ali ces im shebati pauka
                              E da znaš da mi je padalo na pamet da kupim najjeftiniji auto koji postoji samo da se kreće, ne mora ni da ima motor guraću ga.
                              Zakucaću ga nekako za zemlju i onda ću da ga prijavim i da ih snimam kako pokušavaju da ga odnesu.

Comment

• shadow
                                CBC Senator XXL
                                • 23.09.2005
                                • 555
                                • Beograd

Citajuci one teme sa ES, naletim i na ovo:

http://blog.b92.net/text/4831/Urbani%20 ... 0Bulevaru/
                                My crew is all fired up
                                Y'all better just wise up

Comment

Working...
                                X