Jutros krenem na posao, krenem da otvorim prednji levi prozor, otvori se otprilike 10cm i stane, e sad svi prozori su prestali odjednom da rade. Pogledao sam osigurac za njega i on je ok. Sta bi to moglo biti? Unapred hvala
problem sa podizacem stakala
Collapse
X
-
A jel rade kad ih spustas na njihovim prekidacima pojedinacno? Ako ne radi taj glavni kod vozaca na kome su sva 4(pa ne rade svi), uzmes lepo i povuces malo jace to sve da ispadne iz lezista, i u ruci imas ceo taj sklop i sa donje strane imas veliki dzek. Skines njega, ima jedna zabica koja se pritisne, i ako je mnogo masno ocistis alkoholom, i onda naprskas sa WD40 ili nekim kontakt sprejem.Mada, koliko se ja secam, ako na tom glavnom nema dobar kontakt, onda nece ni ovi ostali da rade na svojim prekidacima u vratima, nemoj me drzati za rec..
I jos nesto, promeni taj osigurac koliko god da izgleda citavo, ja sam imao jednu situaciju da mi se jednu noc spuste farovi na krivini pri brzini od oko 80 kmh, znaci bilo je, i posle 5-6 sek. se podigose i sve normalno! A problem u osiguracu, ne vidi se da je gotov, a negde gubi kontakt.
Mislim da ide 30A za prozore.
-
-
@amavrenski
Onaj taster koji sluzi samo za podizanje farova kod mene ne moze uopste da drzi farove jer mu se nesto desilo, pa kad ga stisnem on podigne farove i odma ih spusti, nece da ostane ukljucen,ali to je bas do prekidaca.A to kod tebe moze da bude osigurac od motora farova, jer znam da ako je los,ili ako je stavljen osigurac slabije amperaze a treba od 30A, nece uopste da radi. To su ti oni osiguraci ispod haube kod bobine.Evo na slici ces videti raspored, pa ga ti promeni za svaki slucaj,ovaj sto je zaokruzen.
Comment
-
Comment