Gumene patosnice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • buldozer
    CBC Veteran
    • 24.03.2006
    • 151
    • Beograd

Gumene patosnice

Imam u autu original gumene patosnice, ali je problem sto su zbog starosti i mnogobrojnih pranja izbledele tj. i kada su potpuno ciste deluju kao da su prljave (ako me razumete).
    Ima li neko ideju kako im se moze povratiti stari sjaj, ili moram da ih menjam?
  • dekideki
    CBC Senator XXL
    • 26.07.2005
    • 1914
    • Beograd

"sonax" silikonski sprej za sjaj pneumatika. imas ga na OMV pumpama.

operes patosnice, sacekas da se sasvim osuse, isprskas sprejem, razmazes krpom, dobro utrljas i pustis da se osusi. rezultat: ko nove.

*sve ovo radi na dobro provetrenom mestu, sprej malo vise hoce da gushi... posle toga nekoliko dana mu treba da prestane da mirise, a posle toga je ok. traje jako dugo, odnosno zavisi od toga kako se ulazi u kola i sta se sve otresa na parosnice (pesak pogotovo)
    .

Comment

• Gruja
      CBC Senator XXL
      • 09.02.2006
      • 614
      • Bgd
      • Alfa 75 TS

A ako ne utrljas dobro kao sto deki rece ima noge da ti klizaju po patosnici kao po ledu....
      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• buldozer
        CBC Veteran
        • 24.03.2006
        • 151
        • Beograd

Prskao sam ja nekim drugim silikonskim sprejem, al što ti kažeš nisam dobro utrljao, tako da su brzo ponovo izbledele. Ajd probaću ponovo.

Comment

• vladetaub
          CBC Član
          • 09.08.2008
          • 26
          • Ub
          • Opel Astra f 1.6 karavan

Odg: Gumene patosnice

Da li je neko kupovao gumene patosnice od firme Auto Beli iz Šida? Navodno su Petex,Nemačke? Za moj auto (astra f) nema ispod 4.000rsd a kod njih su 2.815rsd. Hvala za odgovor(brz)!

Comment

Working...
          X