Evo sta se desava, ali odavno, samo nisam obracao paznju jer sam imao los homokineticki zglob pa sam mislio da je do njega. Kada ulazim u krivinu na desno,ali samo na desno, pri brzini vecoj od 60km/h i ako je malo ostrija krivina, na volanu pocinju da se osecaju vibracije kao da je npr. tocak labav, i volan pocinje skoro neprimetno da radi levo-desno(primetno samo kad su ruke na volanu), i sto vise skrecem te vibracije se povecavaju. I promenim taj zglob koji je bio los, vise nema pucketanja pri skretanju ili kretanju sa namotanim, samo je ostao ovaj problem.Sa cime to moze da ima veze?
Cudne vibracije na volanu
Collapse
X
-
Najjeftinije ti je da izrotiras gume prednje sa zadnjim, a ako nije do guma pogledaj kakav ti je trap (spone, kugle, b.stangle....) isto tako pogledaj letvu ili sta vec imas, e ako ti je sve to uredu mozda ti nije nacentriran trap.
Probaj ovo sa gumama mislim da ces resiti problem, nisam ti nista pomogao sto vec ne znas ali verovatno je neka sitnica
P.S. Namotaj pun levi i pogledaj do koje tacke dolazi neki deo na volanu i isto tako uradi na desno ako nije isto idi nacentriraj trap tako da se jednako okrece volan.
-
Comment