Drž'te se polećemo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mr.paja
    CBC Član
    • 29.07.2008
    • 11
    • Beograd

Drž'te se polećemo

Skoro sam malo razgazio mazdicu po otvorenom putu, i primetih da se kada dođem na oko 150km/h uključuje neki ventilator, šta li već i počinje da bruji.

Društvo zeza pa kaže da mora da se izbacuju zakrilca ...

Pretpostavljam da nije ništa strašno i da se uključuje neko dodatno hlađenje motora ali me čisto zanima šta bi to moglo biti ...
  • Bane R
    CBC Senator XXL
    • 27.03.2006
    • 1769
    • Beograd

Ne verujem da je bilo šta oko hlađenja. Prvo obrati pažnju da nije neka glupost, tipa brisači ili neka plastika na braniku ili otkačeno podkrilo, šus pleh (ona plastika dole ispod motora) ili tako nešto gde je strujanje vazduha izraženo...

Comment

• mr.paja
      CBC Član
      • 29.07.2008
      • 11
      • Beograd

Plastika i brisači nisu sve stoji na svom mestu, za sad , kao da zvuk dolazi iz ventilacije, nešto kao da bruji, brzo struji vazduh ... ono što mi je simptomatično da se dešava samo pri toj brzini čim smanjim , npr. na 120 to automatski prestaje.

Comment

• X9
        CBC Senator XXL
        • 28.06.2005
        • 3179
        • Wien-Sabac
        • RX-8 i X-9

da ti nije neka klapnica mozda ostala otvorena u sistemu ventilacije,pa bruji,ili ti se desilo ko na rodjakovom audiju da je liska upala i da je pravila ludi zvuk...a mi se ubili ko sirochici trazeci sta je...
        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

Nema sta da se pali, nesto ti definitivno vibrira od vazduha, cim se smanji kolicina vazduha(kad smanjis brzinu) prestaje, znaci verovatno nije nesto bas labavo nego samo pri vecem pritisku vibrira, pogledaj kao sto je Baner rekao, ili sto kaze X9 da nije upalo neso u ventilaciju, mozda moze da bude u ventilaciji neka od onih klapni posto kada ti je ukljuceno da spolja ubacuje vazduh on ulazi svakako bez obzira da li si upalio ventilaciju, prebaci na unutrasnju cirkulaciju pa vidi da li se nesto cuje.

Comment

• bakara
            CBC Senator XXL
            • 29.01.2005
            • 977
            • nBGd

Mozda izbacuje repni spojler?
            pozdrav

Comment

• mr.paja
              CBC Član
              • 29.07.2008
              • 11
              • Beograd

Videću da ugasim u****vanje vazduha spolja, možda ga to zeza i malo da pogledam ventilaciju da nije nešto zalutalo. Hvala na idejama

Comment

Working...
              X