u pocetku sam samo prebacivao,sad dosta toga crtam...jedino felge prebacujem bez neke obrade,ostalo obradim i ako prebacim s druge slike...practice makes perfect...ja sam odlucio da u ovom uspijem...na jednom forumu radimo slike koje cemo poslat jednom magazinu...pa cemo pokusat dobit sponzorstvo od njih...
VTuning
Collapse
X
-
Moja 2 centa:
AR 159 - ne
Logan - da
Honda s2000 - ne
Hyundai i30 - vizuelno OK, ali neoriginalno... Maska Audi, farovi C4...
Kadett, Kia, Pug, Suzuki, Passat, Civic - ne...
S65 - interesantno, samo je tapacirung vrata preteran, previshe detalja...
Z4 - neeee... BTW. Chak si zaboravio da uklonish natpis Carrera GT
Sve u svemu ima potencijala, ali chini mi se nedovoljno ideja. Daj mashti na volju, opusti ruku... I ne pokushavaj da imitirash reshenja drugih, kad radish individualno onda to ispadne OK. Ako si uradio lichno ovog Logana, to je smer u kojem treba da idesh...
Chekamo josh radova...
Comment
-
-
@edoze
moze li ova moja 164-ka ( http://www.postimage.org/gxTyDv0-38e616 ... 0bc53d.jpg 2592x1944)
da se uradi u stilu 155-ce Zagato
Hvala unapred , i nezuri mi se , kad budes imao slobodnog vremena .
Comment
-
-
hvala svima za kritike i pozitivne i negativne
sto se tice obrade ovih auta,trenutno imam problema sa licensom za photoshop,dok to sredim uradicu slike...i da,qv lale,nisam te zaboravio,bice tvoja AR uskoro uradjena,dok nabavim serial key tvoja ide prva...
@tihomirceotrudicu se da uradim,ne znam tacno ni sta je zagato verzija,ne razumijem se u AR,samo ih volim gledat,hehehe,pogotovo 156 karavan,koja mi je vrh,auto snova koje relativno mogu priustit,i 159-ka,za nju komentari nisu potrebni,hehehe
potrazicu malo po netu,vidjet sta je drukcije u odnosu na standardnu pa cu uradit,nema problema
Comment
-
Comment