e Sale,tolke godine se druzili i na kraj pameti da pogledamo koji je menjac,koliko me secanje drzi imao je krajnju brzinu ali start ga je malo ubijao
bez obzira na sve mi smo terali opele kao iznervirani,svi su nas znali po plamenu i pucnjavi na auspuh
sa toliko iskustva sa opelovim menjacima,mogli smo napakovati zujalicu
e kad smo kod vidjanja,jel neko vidja moju corsu GT-R,otisla je u Staru Pazovu,video sam je posle par meseci kako sam je prodao i cuo za nju ali je nisam video,kako sad izgleda posle skoro dve godine
izvini Sale sto sam ti utrcao u kadar
Preispitati se u glavi pa onda lupiti. Obrisana 3 brzina koja ide 420km/h
joj al su uflekali enterijer,ove branike sam dao uz auto,fali joj lajsna na desnim vratim,sto je verovatno ostala u udesu koji su imali ubrzo posle kupovine,ali felne se jos jijaju,koje sam rucno polirao
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
F20 koji je kod mene na autu,otprilike na 3000rpm-a razvija oko 110-120 sto je i normalno.
dzebote, a ja sve vreme razmisljao sta mi to nije u redu posto i meni isto. Dal mi to nesto kvacilo sjebano, dal cajger laze...a to je u stvari normalno.
E video sam tog zelenog sa trokrakim felnama iz Z.Polja u prolazu na semaforu, to nije taj. Znaci Ljube i tebe malko vuce gde je sta je sa corsom. Ja cisto da vidim u kakvom je sad stanju, ti si bar dobio sliku a ja jos nista. E napravio sam zadnji lonac full-prohrom, kad ga skroz zavrsim stavicu slike na forum. mislim da ce biti "gadan" zvuk.
Comment