Na sajtu b92 su izbacili vest o pojeftinjenju goriva na pumpama u Srbiji. Moje pitanje je koje gorivo je Evro-premijum BMB 95 benzin s obzirom da ga nisam video ni na jednoj Jugopetrolovoj pumpi (posto samo tamo sipam) ,a pretpostavljam da bi oni trebali da ga imaju kao drzavne pumpe? Videcete da je skuplji od bezolovnog benzina BMB 95 i motornog benzina MB 95 (svima nam poznatog kao Super ili obican)!
Koji je ovo benzin?
Collapse
X
-
Koji je ovo benzin?
Na sajtu b92 su izbacili vest o pojeftinjenju goriva na pumpama u Srbiji. Moje pitanje je koje gorivo je Evro-premijum BMB 95 benzin s obzirom da ga nisam video ni na jednoj Jugopetrolovoj pumpi (posto samo tamo sipam) ,a pretpostavljam da bi oni trebali da ga imaju kao drzavne pumpe? Videcete da je skuplji od bezolovnog benzina BMB 95 i motornog benzina MB 95 (svima nam poznatog kao Super ili obican)!Daj mi majko pare za neonke ispod kola i felne od 15 cola!!!Tags: None
-
-
Da li je ovaj benzin bolje sipati u sva vozila koja koriste bezolovni benzin ili... S' obzirom gde zivimo bojim se da ga platis vise a dobijes klasican BMB, daj Boze da nisam u pravu... Da li ga je neko sipao, osetio bilo kakvu razliku...? Kad mi se bude ispraznio rezervoar bas cu ga sipati da vidim o cemu se radi...SEAT Klub Srbija
Comment
-
-
Al si se ti navozao, bas ti trosi auto
Nema ni u VrbasuSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment