Koje muscle cars nevolite?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Koga si, bre ti vodio na voznju? ...E, Cezare...

Comment

• Superbird
      CBC Senator XXL
      • 06.02.2006
      • 384
      • Sabac ---> Novi Sad
      • Audi 100 Typ 43

Buhu Gotcha

A sad ozbiljno, nije mi jasna tema uopste, kako neko moze da ne voli neki muscle automobil? Ok je da neke volis vise, neke manje, ali svi oni cine veoma bitan deo automobilske istorije i zbog toga zasluzuju svako postovanje

Comment

• Pro_Touring_Mopar
        CBC Senator XXL
        • 13.11.2007
        • 684
        • Sabac

Originally posted by Horsepower
        Ako kazes to za Mustanga zato sto si ocekivao model slican onom iz 1960ih, zar nije ista stvar i sa Camarom, Firebirdom, Chargerom i mnogim drugim?
        Pa jeste, to sam i napomenuo.... Prakticno sve sto je izaslo iz Detroita tokom '80-tih mi se ne svidja...

Originally posted by Horsepower
        Sa vremena na vreme cujem ono "Mustang iz 1980ih i 1990ih nije pravi Mustang jer ne lici na Mustanga." Kako Mustang treba da lici? Ako ne lici na originalni model ne znaci da nije pravi auto. Jer u tom slucaju nijedan danasnji auto nije "pravi" auto jer 99.99% njih ne lice na modele iz 1960ih (osim onih sa retro dizajnom).
        "Osim onih sa retro dizajnom" Upravo tako - novi Camaro, Challenger i Mustang svi imaju retro dizajn u '60-ties fazonu; bas zato me toliko odusevljavaju i obozavam ih!

Da se ne bi ponavljao kao papagaj, (mislim da do sad i ptice znaju koliko je za mene bitan estetski dozivljaj kod automobila ), tema se zove: "Koji musle cars vam se ne svidjaju?"; dakle ja sam komentarisao muscle, koji je za mene pojam sportskog duha '60-tih i bas iz tog razloga muscle cars moraju da imaju retro dizajn, to je imperativ! Ostali americki automobili ne moraju da prate ovu modu i sto se mene tice, mogu da imaju i neke cyber tripove kao CTS-V...

Originally posted by HEMI 426
        Pontiac Trans AM SD 455 '74 ( ne mogu da smislim taj prednji deo )....
        Argggghhhhhh!!! Ne dirajte mi Trans-ama!!!
        Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• HEMI 426
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2005
          • 1833
          • Novi Sad -United States of Liman

Originally posted by starac vujadin
          Koga si, bre ti vodio na voznju? ...E, Cezare...
          jesi li vid'o...danasnje generacije, to je sve arogantno i nezahvalno...
          u moje vreme je bilo drugacije...dinar je bio dinar, piletina je imala ukus piletine a mladji su postovali starije i cenili poverenje i ponudjeno znanje... O tempora O mores....

Comment

• Horsepower
            CBC Senator XXL
            • 29.12.2005
            • 2000

Stvarno ova danasnja mladjarija ...

Comment

Working...
            X