Iskustva sa i misljenje o zvanicnim servisima.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vukmarko
    CBC Član
    • 01.11.2008
    • 17
    • Beograd

Iskustva sa i misljenje o zvanicnim servisima.

Kao novi vlasnik BMWa nemam puno realnih saznanja koje nisu rekla-kazala raznih ljudi koji mahom nisu kompetentni da razmisljaju generalno. Interesuje me kakva iskustva imate sa zvanicnim/ovlascenim servisima. Koji mislite da su najbolji za stare modele a koji za nove, da li sa nekim imate losa iskustva i primedbe, gde vi servisirate vas auto (molim da naglasite koji je u pitanju). Ne bih voleo da ucim na svojoj kozi ako vec postoje ovakvi forumi sa ljudima koji su posedovali mnogo vise automobila nego ja godina vozacku dozvolu.
    Naravno, ovo je tema da pricamo o svim servisima i svim BMWima.
    PS: Malo mi je neverovatno da ova tema nije ranije potegnuta pa ako je samo ja nisam nasao izvinjavam se adminima kojima pravim posao da sada ovo brisu.
    http://www.travian.rs/?uc=rs2_28938
  • vukmarko
    CBC Član
    • 01.11.2008
    • 17
    • Beograd

Evo ja cu i prvi da napisem svoje malo iskustvo. Uzeo sam 118 koji je poceo da pali uzbunu motora. Odveo sam ga u Deltin servis (posto je tamo uzet) gde su mu zamenili sve cetiri brizgaljke razvukli ga niz ulicu da vide oni dal je to dobro i rekli da je sve ok. To je trajalo od 8 ujutru do 5 popodne. Naaravno, uzbuna motora ponovo... Oni su toliko rutinski to odradili da cak ni na test voznji(ci) nisu primetili (a uvek ostavim benzina u kolima da mogu malo da provozaju da vide dal je sve ok) "zvizduk" koji na obrtajima radi potpuno odvojeno od ritma motora. Otisao sam zatim u Radulovica gde su za pola sata konstatovali da je otisla bobina na 4. cilindru, sacekali novu iz NS, za jos pola sata promenili i cao.
    Inace sam od ranije bio skeptican prema Deltinom servisu a imao jaaako lepo misljenje o Radulovicu pa ne bih da me subjektivni dojam navede da se lose servisiram...
    http://www.travian.rs/?uc=rs2_28938

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Ja sam od vise ljudi koji voze BMW cuo preporuku za Tiku iz Brace Jerkovic. On nije ovlasceni serviser, ali kazu da je odlican majstor i da je posten i korektan. Prosao sam par puta pored njegovog servisa i video da radi novije Bencole kao i M modele.
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

Working...
      X