Promenio sam pumpu za gorivo ali auto i dalje ne pali na benzin.Kada zaverglam krene da radi i odmah se ugasi.Kada u voznji prebacim sa plina na benzin,on na pola gasa radi kao traktor i uopste ne vuce a kada do panja dodam gas odmah se ugasi.
Da moguce je, imao sam isti problem, pogledaj da li dimi kao avion, i da li trosi isto toliko ako je uopste moguce voziti na benz. Kada je hladan auto, hoce da upali ali ne radi kako treba, kao na tri klipa, ali kada se ugreje, nema sanse da ga upalis ako je protokomer, tako je kod mene bilo.Mada ja imam sistem sa L klapnom a ti sa vrucom zicom, ali verovatno su slicni simptomi. Secam se da je trosila taj dan 20L/100km......ne ponovilo se...ppp...
Kad izvucem dzek od protokomera i vratim ga auto upali ali radi jako lose.U rezervoaru je neko staro gorivo (6meseci).Dim na auspuhu je beo ali auto radi kao na tri cilindra i kad stisnem gas do daske ,gasi se.
Vozim ga ceo dan i sad malo bolje radi.Tesko pali ali bolje vuce.U leru lepo radi ali kad dodam gas radi kao na tri cilindra.Cackao sam buksne kod dizni i kao da se cuje da vuce fals vazduh tu negde.kako mrdnem buksne gas se poveca.Skinuo sam kablove sa protokomera i isto radi i bez njega i sa njim.Moram sutra da zamenim i filter goriva(katastrofa) pa cu da vidim.
Pa tu kod dizni ako vuce fals vazduh, mada mislim da je nemoguce, bilo bi ti sve mokro od benzina, tako da ti preporucujem da to ne diras bez majstora ako je mokro. Ako negde cujes da sisti, proveri prvo ona mala crevca sto idu na injection i na ono crevo za usis,jer auto nece da radi bez njih(ja probao nisam verovao) Moze da se proveri uz pomoc sapunice.
Comment