...treba mi za motor za gliser jer ce stajati preko zime - znaci da isprskam motor da se ne hvata vlaga i da ne rdja. jel postoji tako nesto, gde se kupuje i posto otprilike?
Sprej za spoljnu konzervaciju motora
Collapse
X
-
I ja isto imam gliser, i nasao sam taj sprej u onoj merkuri radnji na ibarskoj magistrali odmah pored Velauta (Mitsubishi) salona... Ima svega izmedju ostalog i taj sprej... Ja sam ga korisito cele godine... Cene se bas ne secam mislim da je oko 1000 do 2000 dinara...
Nadam se da ce ti pomoci.... Pozdrav...
-
-
Raspitah se za vojna vozila : kod njih konzerviranje znaci da zacepe auspuh, zatvore najlonom i selotejpom dovod vazduha (kod filtera za vazduh), u cilindre sipaju naftu i to je to.
E sad sto za vreme rata nisu mogli da upale 80% takvih vozila, to je verovatno zato sto su gremlini u medjuvremenu pokrali sa vozila gorivo i ostalo sto se moglo skinutiOriginally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Originally posted by StevoTDIEto ako neko ima nekog u vojsci info su dobro dosle...
Jedno bitanje za scarab26: Sta radis sa akumulatorom preko zime? Ja ga drzim u podrumu, tako da "ne radi" jedno 6 meseci, Jel ima neko pravilo i za njega?
inace sprej corrosion guard quicksliver si skupo platio, ima kod lika sto donosi iz zagreba delove i sve za mercruisera za 10 eur - Dule 0641832819
Comment
-
-
Comment
-
-
gde si uzeo: slatka ili slana voda? ja letos bio u san diego, ali me mrzelo da se cimam sa uzimanjem, ali npr mogao sam da nadjem maxum/bayliner 3 god star za 8-10.000usd, ali problemi su: transport prikolice do luke - nemam opet veliki auto sa kukom u usa (u CA je utovarna luka malo pre LA zaboravio sam kako se zove) i onda transport od evropske luke do BGD jer nemam dzip a USA prikolice su uglavnom nekocene, to ne bih smeo da vucem sa obicnim autom. mislim moze i kontejenr od mesta do mesta ali su tu ogromni troskovi do luke utovara i od luke istovara. na kraju krajeva bio sam na odmoru - diznilend, legolend, holivud, sea world.....
inace koja ti je kalkulacija troskova glisera pri uvozu? super izgleda, ali bih ja pre isao na open bow zbog izlezavanja, kabina mi znaci samo kao skroviste od kise, a za to opet sluzi tenda.
Comment
-
Comment