Ruski saobracajni patrolni auto
Collapse
X
-
Nije boxer. Pored VW-ovog V6 od 3.2l, u Cayenne se ugradjuju 4.5 V8 atmosferac od 340KS kao i taj V8 sa turbo x 2, sa 450KS.Originally posted by BOOSTKoji je to model Porscha?
Vidim boxera, dosta nabijen prema napred (koncept Subaru) kao da je sa 4 x 4 ?
Comment
-
-
Rani 80-ih su u Holandiji saobracajni policajci vozili Porche Cerrere, i to sve se kacigama na glavi.
Secam se jednom na autoputu, ja sa Ami 8 vozam 110 km/h i nailazim na takvu masinu i preticem je, oni voze 100 km/h. Sta da radim kada je ogranicenje bilo 110 km/h
Pozdrav / Zloran
Comment
-
-
e izvini boost ali ti se zaj*bavas ili ozbiljno nisi poznao cayene? ovdje u PL nisu mozda cesti ali ih vidjam skoro svakodnevno...Originally posted by BOOSTKoji je to model Porscha?
Vidim boxera, dosta nabijen prema napred (koncept Subaru) kao da je sa 4 x 4 ?
Zovem se Miroslav i pravim igračke.
Comment
-
-
e izvini boost ali ti se zaj*bavas ili ozbiljno nisi poznao cayene? ovdje u PL nisu mozda cesti ali ih vidjam skoro svakodnevno...
[/quote]
...rec o boxer motoru koji je u cayenne-u iako nesto ne mogu da primetim...a ne boxter porscheu...
Edit 009: Nepotrebno je citirati post tik iznad ovog.
Comment
-
-
Sad o Porsche-u mogu samo da sanjaju....čini mi se da im je išlo bolje pre nego što su se uvalili u EU!Originally posted by ZloranRani 80-ih su u Holandiji saobracajni policajci vozili Porche Cerrere, i to sve se kacigama na glavi.
Secam se jednom na autoputu, ja sa Ami 8 vozam 110 km/h i nailazim na takvu masinu i preticem je, oni voze 100 km/h. Sta da radim kada je ogranicenje bilo 110 km/h
Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-

Comment