HITNO pomoc oko tehnickog pregleda i produzetka registracije

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Type_R
    CBC Senator XXL
    • 26.05.2007
    • 900
    • Valjevo

HITNO pomoc oko tehnickog pregleda i produzetka registracije

Mitsubishi eclipse, sklopljen u americi za americko trziste
    Uvezen u Srbiju 2004godine, registrovan sve ove godine,
    pocetkom proleca ga preneo na moje ime
    pre dva meseca prodao dugaru u Beograd

istekla registracija pre 5 dana, on veceras oterao na tehnicki kod Petosevica, da se uzdrzim da na kazem ruznu rec za te momke koji mu rade na tehnickom, ga vrate jer na autu ne postoji UKUCAN broj sasije na pod ili vezni lim ili bilo koje mesto na LIMU,
    auto ima broj sasije na instrument tabli i plocicu na limu ispod soferke, kao i na svakom karoserijskom delu nalepnicu sa hologramom i vin brojem, kao i dekleraciju na stubu vrata sa vin brojem, fabrikom gde je napravljen, bar kodom i svim ostalim podatcima!

Takodje ima i knjigu od auta gde je slikovito pokazano gde se na autu nalaze Vehicle indetification number!!!!!!!!!!!!!!
    A to su ta dva mesta, instrument tabla i plocica u levom uglu pozarnog zida!!!

Kako moronima objasniti da to tako MORA, a ZNAM da mora jer sam juce sa Golubom gledao onog crvenog tiburona u NS-u, takodje amer i takodje VIN je na istim mestima!!!!!!
    3SG(T)E EXPERT

MAN service
  • overspeed
    CBC Senator XXL
    • 24.05.2005
    • 2779
    • Kosovska Mitrovica

Mora li da se tehnički odradi baš kod Petoševića?

Gde je uostalom radjen od 2004. godine? Što ne ode kod bilo koga drugog/trećeg, završiće mu neko osim ako Petošević nije obavezan...
    http://www.bmw.tv

Comment

• Type_R
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2007
      • 900
      • Valjevo

Prva reg je Kragujevac, ja ga kupio u Pazovi

Sve to nebitno, evo sada je bio na druga dva mesta da pita samo i da pogledaju i rekli su mu da je to u redu tako

Al znas kada popizdis u trenutku, pritisak 200 , da bi najradije otisao da vratim moj auto

A pored svega auto je prosao proveru kada je uvezen, jer u USA nemaju broj motora, pa je ovde isao na atest i ukucan mu je PUS,

evo broja

http://www.motoverse.com/tools/vinDecod ... y5xe090391
      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

Working...
      X