BLUE ALERT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Simke877
    CBC Član
    • 31.10.2007
    • 31
    • Beograd

BLUE ALERT

Svi su sigurno primetili da je drzavi usfalilo novca(penzije, smanjenje carine, lopovluk uzeo maha), tesko je to, treba naci pare. Da ne duzim..otvorio sam temu, jer slicnu nisam nasao gde bi svi pomogli jedni drugima i bili solidarni. Tako da bih Vas kolege molio kratko i jasno da ne bunimo citaoce. znaci lokacija, oprema, broj i mozda neka interesantna situacija.

-Svakodnevno Vojislava Ilica iz pravca grada ka stadionu Obilica, obicno jedan, cini mi se isti, lovi zutu traku, nema radar.
    -Do skoro, nema ga vec 2 dana, plavi most ka gradu, stoji i ceka one koji iz trake za iskljucenje nastavljaju ka jamburgeru(opravdano), sam nema radar.
    -Pre neki dan, ali se cuvajte. Kola isto Vojislava Ilica, ali kraj gore od plavog mosta pa ka jerkovicu i medaku. imaju radar dvojica su, tacno na onoj raskrsnici gde trola skrece levo a 50 desno. Uhvatili sleper, posto valjda nije dozvoljeno tuda sleperima.
    poz and be carefull
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

Recimo, moja iskustva:
    Novi Beograd , kad od Buvljaka ideš ka blokovima, čim prodješ buvljak, i ka Delta Cityu, sa desne strane radar, po danu, često.
    U sitne sate, ul. 27 Marta, s desne strane kad od grada idete ka Vuku, kasno noću u Bulevaru kod Đerma, pa gore iza Cvetka, kod picerije Horoskop, a budu nekad i kod okretnice tramvaja. Vodite računa o tim tačkama naročito u sitne sate.
    Takodje, kasno noću raskrsnica Mite Ružića i Milana Rakića, frekventna tačka za sve koji idu u Mirijevo, a osim saobraćajaca, bogami znaju da stanu i oni u čizmama iz džipova koji pretresaju

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

-Na raskrsnici kod male pruge,tj kad idete iz metroa ka nbgdu,stoje u obe trake s vremena na vreme,striktno 60 kmh tu.
      -Semafor u Zemunu na Novosadskom autoputu posle servisa Balkan,stalno stoje tu,pecaju na semafor (brzo smenjuje sa zelenog na crvenog,nesto nije u redu sa njim) i jure za vama sa rotacijom kao da ste krimosi,u poslednje vreme imaju pezoa boxera.

Comment

• StudentBGD
        CBC Senator XXL
        • 18.12.2007
        • 1027
        • Beograd

Ma ima ih previse...

Izdvojio bih patrolu koja vikendom nocu kontrolise alkohol u PArsikoj ulici, odmah iznad francuske ambasade, kao i onu koja zaustavlja ljude koji iz desne trake iz Pariske skrenu levo prema Sabornoj crkvi Ovo drugo je cisto otimanje para, imaju dve trake u obe ulice ali nije iscrtano na semaforu i oni su tu stali da naplacuju kazne iako je skroz logicno da se tako skrece!!!

P.S. Nikada necu shvatiti kako ljudi iz BG mogu da padnu na radar na Brankovom mostu? Pa tu stoje svaki dan
        Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

ovakva tema ima negde....

btw...

sad se vracam od grada ka zemunu pored siv-a i vidim patrolu na nekih 300m , kad vidim lik koji je u suprotnom pravcu dosta iza njih blica....

bile su 2 patrole koje su obe imale radar i to na pravcu ne na onoj krivini ...

cesto se i desava da ima 2 patrole, sa obe strane brankovog

inace u zadnjih nedelju dana u glavnoj ulici u zemunu kontrolisu za pesake bukvalno svaki dan....sa obe strane ulice stoji po 1....
          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by StudentBGD
            Ma ima ih previse...

Izdvojio bih patrolu koja vikendom nocu kontrolise alkohol u PArsikoj ulici, odmah iznad francuske ambasade, kao i onu koja zaustavlja ljude koji iz desne trake iz Pariske skrenu levo prema Sabornoj crkvi Ovo drugo je cisto otimanje para, imaju dve trake u obe ulice ali nije iscrtano na semaforu i oni su tu stali da naplacuju kazne iako je skroz logicno da se tako skrece!!!

P.S. Nikada necu shvatiti kako ljudi iz BG mogu da padnu na radar na Brankovom mostu? Pa tu stoje svaki dan
            Brankov most?
            Pa lepo - to se zove bahatost i nerazmisljanje . U fazonu su "ma nece mene" - a voziti brze preko mosta - pa ne postize se neka usteda u vremenu.
            Jedini je zez na Brankovom sto je malo nizbrdo pa se covek zaboravi ili mahinalno pozuri zbog semafora - mada ni to ne opravdavam.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

verovatno mnogi znaju ali da ponovimo

-sajam policajac kod ruske zuta traka i alkohol obostrano
              -kod jugopetrola i mb pumpe na adi zuta traka i zaseda motorima(leti)
              -stari obrenovacki (ada makiska strana) brzina i alkohol a u povratku kod omv pumpe semafor kratko drzi(lov na crveni oktobar)
              -obrenovacki put, potez od omv ka petlji za padinu brzina obostrano a posle petlje na padini posle crkve ima i saobracajaca i interventne
              -NOVO MESTO je na padini preko puta banca intese love zbog semafora koji ima odvajanje za levo i pravo a svi idu pravo
              -bulevar posle orla u pravcu cvetka dve coskare cimaju bzvz

+ sam ih skoro video u pastrovicevoj gde je ulaz za hipodrom, operisu sa melodikom neka dva klinca sviraju, vidim bice belaja

Comment

• StudentBGD
                CBC Senator XXL
                • 18.12.2007
                • 1027
                • Beograd

Meni licno, mnogo vise bi znacile inf o lokacijama na kojima redovno stoji radar van gradova, tj. gde stoje na magistralnim putevima, tipa Ibarska, Zrenjaninski put, stari put za SU...
                Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• BaneBRE
                  CBC Veteran
                  • 21.11.2006
                  • 100
                  • blok 45 nbg

semafor posle piramide ka bloku 45, ogranicenje 40 zbog shkole, pecaju ko nenormalni, 200 metara dalje na istom pravcu u jurija gagarina gde tramvaji skrecu levo isto stoji patrola i pecaju ove iz j.g i ove sto idu iz pravca bezanije. stoje cesto kod idea-e preko puta mercedesovog servisa u omladinskih brigada, semafor kod starog merkatora i love za prvi pesacki odma posle kruznog toka na koji retko ko staje. cesto bleje na ukljucenju na gazelu posle buvljaka....

ako se setim jos negde da bleje dopisacu

inace mene su vatali na brankovom al me pustishe kad sam slozio baby face uz obrazlozenje da moram do 11 da vratim caletu auto

sto se tice ibarske, teget pajero bleji u meljaku preko puta erine kafane i lovi uglavnom iz pravca mostanice.

kruzni tok u sremskoj mitrovici (levo za sabac, desno centar mitrovice, pravo za razna sela) pre kruznog toka bleje i snajperisu kad se spustate niz neko brdo posle naplatne rampe
                  a sta sam ja, WeWeRiCa a?

Comment

• deki-ascona
                    Bio nam je drug! RIP
                    • 10.04.2007
                    • 2118
                    • NI , Trosharina

Evo informacije za Nislije : vec 3. dan neprekidno stoje na Vizantijskom bulevaru, izmedju pekare Brankovic i merkatora, plavi auto, i skupljaju musterije iz oba smera. Ovo pise jedan sveze uhvacen, koji se uspesno izvukao uz pomoc diplomatije (citaj LAGANJA).
                    Originally posted by Valent Vudriga
                    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• Pekar
                      CBC Član
                      • 15.11.2007
                      • 95
                      • Beograd

Kod EKO pumpe na smederevskom putu, skoro redovno.tu je malo nizbrdo, pa kad ga opletu... Na ibarskoj, u Stepojevcu, na izlasku iz stepojevca sakriju se iza tarabe, i pecaju iz pravca grada najvise, a umeju i iz suprotnog.

Comment

• yoopie
                        CBC Član
                        • 21.05.2008
                        • 86
                        • Novi Beograd

Originally posted by StudentBGD
                        ...Zrenjaninski put...
                        Znam samo za noćne sate, relacija od Pančevca do Padinjaka (i nije neka magistrala ) ali možda nekome koristi. Gledano iz pravca grada:
                        * umeju da se zavuku (retko) između OMV-a i Toyote, odnosno na ćošku Toyotinog parkinga iza nekog niskog bilborda.
                        * Sledeće mesto im je par semafora niže, ne znam u odnosu na šta da ti preciziram, u svakom slučaju mrkli mrak i poljana ispred nekih bzvz baraka ili tako nečega.
                        * Dalje, na semaforu ispred čini mi se Lika Sistema, velika raskrsnica i valjda je desno Kia Motors.
                        * Par večeri sam ih viđao i kod propalog Putnika, kad ulaziš u neosvetljen deo i suženje puta (ispred novoizgrađe Helenic pumpe), umeju da se uštekaju odmah na ćošku kod Picola.
                        * Malo dalje je ograničenje 40 pa skoro do skretanja za President, odavno ih nisam video ali umeli su da stoje kod stanice 101 (naravno mrak je).
                        * Prva sledeća raskrsnica (desno skretanje za Frikom), jako retko stoje ali nije radar nego uglavnom kombi. Raskrsnica je odlično osvetljena pa ih makar vidiš na vreme kako mašu.

U smeru ka gradu, u poslednje vreme redovno ispred Auto Čačka. Takođe na vrhu uključenja na Pančevac pecaju ove što skreću iz leve trake, a ako nisu tu sva je prilika da su s radarom kod isključenja u 29. novembra. Tu su zadivljujuće lukavi pa parkiraju pežoa na nizbrdici i nema teorije da ih snimiš sa mosta. Možda sam nešto propustio ali to su odprilike sve lokacije.
                        Stoka iz Bloka

Comment

• GSi
                          CBC Senator XXL
                          • 15.04.2007
                          • 1018
                          • Zemun

Hehe!

Ovo mu dodje ko Blue watch.

Sto se Zemuna tice:
                          Umeju da stoje u Ugrinovackoj pre i posle semafora sa Koncarom, tu pecaju ko prodje na zuto.
                          Prvomajska u kasnim satima stoje na stanici izmedju OS Kocica i Trznjaka i pecaju ko prolazi na zuto i obilazi autobuse.
                          Cara Dusana, ovo je najbolja varijanta, ogranicenje je 40 pa pecaju preko dana radarom, ili kod njiovog ,,fakulteta" ili posle kod semafora kad se krene prema Batajnici.
                          Batajnicki drum, umeju ponekad u kasnim satima da stoje kod Veterinarskog zavoda, pa da pecaju ko prodje na zuto.
                          Dr. Fritz Indra

Comment

• Boris
                            CBC Član
                            • 12.10.2007
                            • 97
                            • BGD

Re: BLUE ALERT

Originally posted by Simke877
                            -Svakodnevno Vojislava Ilica iz pravca grada ka stadionu Obilica, obicno jedan, cini mi se isti, lovi zutu traku, nema radar.
                            Stoji uvek kod Piraeus banke...

Comment

• zvrle
                              CBC Senator XXL
                              • 01.11.2005
                              • 961
                              • Beograd, Batajnica
                              • Golf 4

Originally posted by GSi
                              Batajnicki drum, umeju ponekad u kasnim satima da stoje kod Veterinarskog zavoda, pa da pecaju ko prodje na zuto.
                              Posle toga su pre ciglane tj kod onog stovarista i firme sto pravi kuhinje (burazera pre 15dana uhvatili sa 121km/h u 3 ujutru, prosao sa 1000din ), posle toga su odmah posle nadvoznjaka u batajnici (u poslednje vreme policajac na motoru je tu).

Originally posted by Milorad90
                              -
                              -Semafor u Zemunu na Novosadskom autoputu posle servisa Balkan,stalno stoje tu,pecaju na semafor (brzo smenjuje sa zelenog na crvenog,nesto nije u redu sa njim) i jure za vama sa rotacijom kao da ste krimosi,u poslednje vreme imaju pezoa boxera.
                              Stoje i između semafora za ugrinovacku i tog semafora kod volvo servisa, otprilike na pola puta, ima neko prosirenje sa desne strane i par kontejnera.

Na novosadskom putu su stalno, najcesce lokacije su
                              -na onoj raskrsnici posle semafora za galeniku
                              -kod metroa
                              - malo pre pumpe crnomarkovic
                              - posle crnomarkovica, kod njihove kucice
                              “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

Working...
                              X