BLUE ALERT

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Simke877
    CBC Član
    • 31.10.2007
    • 31
    • Beograd

@Boris
    Bas tako, ne znam tacan broj

-Bio, nisam skoro prolazio, kada izlazite sa umke pa idete ka beogradu, odmah posle onog starog njihovog punkta, kod skretanja za stari obrenovacki, krio se iza znaka, bio je sam sa radarom, staro i svima dobro poznato mesto, ostruznica ispod mosta onog.
    -mislim da je neko vec spomenuo, raskrsnica kod sajma, pre nego sto krenete da se penjete na onaj "nadvoznjak" kod sajma, gde se desno skrece za hipodrom i naravno..najrevnosiji kod omv pumpe padina, a ako nisu tu onda cekaju na stanici 55. 56. sa druge strane bmw centra
    -prekoputa beogradjanke kod asics radnje
    -umeju da se zakucaju posle nis-ove pumpe na autokomandi ka banjici(lepo zaletiste)

Comment

• Uzelac
      CBC Senator XXL
      • 03.12.2006
      • 1717
      • munZe

Pop Lukina, vataju one sto se ukljucuju iz trake za pravo + zakasnele zutace/crvene kroz semafor koji je uvek nedovoljno dugo bio zelen.

Btw. to plus ovo na kraju Branka, sto neko rece, ne razumem da neki jos uvek tu padaju...
      work in progress

Comment

• Andrej55
        CBC Veteran
        • 28.07.2008
        • 104
        • Beograd

Originally posted by JAPANX
        verovatno mnogi znaju ali da ponovimo
        -stari obrenovacki (ada makiska strana) brzina i alkohol a u povratku kod omv pumpe semafor kratko drzi(lov na crveni oktobar)
        -obrenovacki put, potez od omv ka petlji za padinu brzina obostrano a posle
        ovde sam ja pao... a sto je najgore,nisam lozio uopste,isao kao i svi ostali i mene izvuku iz trece trake,one skroz levo. bas mene

sto se tice ostalih lokacija... vidim da nisu pominjane

-kod ''colonial sun-a'' iz kneza milosa ka kruznom toku. vataju i za brzinu i za alkohol uvece,a danju me je skoro ''jurio'' ker na motoru jer sam navodno presao na crveno... na kraju nije bilo nista

-odma gore na kruznom toku vrlo cesto stoji interventna (opet uvece),zaustavise me jedno 4,5 puta do sad.

-nastavlja se pravo,ka kosutnjaku,pa ona pumpa jugopetrolova pre ulaska u tunelcic,stoje cesto isto,vataju za brzinu i za alkohol..

-svaki dan bleje na autokomadni,tacnije tamo na onoj petlji gde se ide za juzni bulevar. samo nikako ne mogu da provalim na koju foru hvataju ljude? gledam danas bas gde moze da se napravi prekrsaj,jedino ako je neka od tih traka zuta . mada gledao sam pazljivo i ne kapiram

Comment

• miroslavm
          CBC Senator
          • 13.02.2007
          • 208
          • Beograd, Zvezdara

Sad, malo dalje- od iskljucenja sa autoputa kod Batocine, odmah iza naplatne rampe, pa dalje ka Kragujevcu, i iza, ka Kraljevu, ili Mrcajevcima, svejedno, cak pet-sest od kojih jedna obavezno na ulazu u Kg, pa izlazu, dakle ima ih toliko, sve sa radarom na tom potezu da ceo taj put vredi voziti samo po ogranicenjima

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

Originally posted by Andrej55
            -svaki dan bleje na autokomadni,tacnije tamo na onoj petlji gde se ide za juzni bulevar. samo nikako ne mogu da provalim na koju foru hvataju ljude? gledam danas bas gde moze da se napravi prekrsaj,jedino ako je neka od tih traka zuta . mada gledao sam pazljivo i ne kapiram
            prestrojavanje u zoni raskrsnice

Comment

• Laki GSi
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2006
              • 2426
              • Beograd-Vozdovac

Aj da se malo napravim pametan ali to sto pisete je skoro ceo grad tako da je po meni jednostavnije da svi vodimo racuna o brzini,pesacima ,zutoj traci ....
              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• shadow
                CBC Senator XXL
                • 23.09.2005
                • 555
                • Beograd

Tako je, svuda ih ima. Bolje pricati o neki sistemskim resenjima, tipa jammer, blicanje, diplomatija...
                My crew is all fired up
                Y'all better just wise up

Comment

• GadGet
                  CBC Senator
                  • 15.08.2007
                  • 206
                  • Nbgd, Vozdovac

Ove sa radarom posle plavog mosta nikad nisam video (a cesto prolazim tuda) sem onih na Mol-u sto hvataju svetlo sa mosta i sa iskljucenja sa autoputa.

Ugao Kralja Milana i Kneza Milosa sada hvata i za zutu traku, a ne samo za skretanje.

Avalski put 500-1000m pre ulaska u Mladenovac radar - ovi lazu nego nije mi islo na ruku da se raspravljam jer brzina na radaru je bila sigurno 40km/h ispod one kojom sam isao

Pre 2 nedelje obrenovacki raskrsnica Zeleznik-Makis, posle mostic, Baric ulazak, Baric kod skole svi u isto vreme - jedino ovaj kod skole bez radara

Ugao ugrrinovacke i backe -okretnica 18 munze- svetlo i prolaz u okretnici koji je jednosmeran - zemunci znaju.

Bezanija prema kvantasu na krivini radar.

Ugao Tosin Bunar i Ljubinke Bobic ili ti Vojvodjanske i Gandijeve radar.

Comment

• loodilo
                    CBC Senator
                    • 04.08.2008
                    • 236
                    • Beograd, Mirijevo

Evo i ja da se oglasim:
                    - Kod mene u Mirijevu stoje na Raskrsnici sa Mite Ružića i Milana Rakića na vr' brda, tu je redovno alko test aktivan tako da znate ako cirnete, tu vam nema prolaza, ja redovno duvam na toj raskrsnici a na drugom kraju Mirijeva kod one čuvene prečice za Smederevski put koja izlazi kod čuvene kafane Kocka, e i tu uvek stoji duvački orkestar sa instrumentima i proveravaju ko i koliko ume da svira
                    - Stoje uvek na bogosloviji u kružnom toku, pa zatim kad se krene od bogoslovije ka mirijevu odmah iznad samog stadiona kod Beograd puta, tu fataju ko obiđe autobus na punu liniju a i na radar, a alko test imaju ovek u kolima to ne treba da napominjem zatim stoji interventna kod sportskog centra Inge ili ti Mladi Obilić u ulici iznad novog groblja sto prolazi pored studentskog doma Patris Lumumba.
                    - Na Karaburmi u Višnjičkoj - radar uvek! I čuvena raskrsnica Višnjička i Vojvode Micka, stoje iza te raskrsnice u Višnjičkoj i hvataju one koji iz krajnje desne trake nastavljaju pravo a ta traka je samo za desno. Pa onda onaj deo Marijane Gregoran što ide kad Partizanskom putu je jednosmeran a oni se zaštekaju kod marketa Jabuka i fataju one što idu u kontra smeru a ulica šiiirooookaaaa, može 3 automobila da se mimoiđe al eto jednosmerna je i na to izuvaju redovno. Stoje i kod garaže GSP-a u Mirijevskom bulevaru - čarobna frula za one koji dolaze iz Višnjice a i grada a potegli su koju više... A ima i dosta pešaka-saobraćajaca koji te guze za sitne prekršaje tipa pojas, nepropuštanje pešaka, ne radi ti sijalica i sl.
                    - Na vrhu Ustaničke u Bulevaru fataju one koji skreću levo iz Ustaničke a za to koriste desnu traku i seku celu kolonu koja stoji u levoj traci. Pa odmah ispod tog semafora u Ustaničkoj (čini mi se da je prva stanica 55) tu ima pešački prelaz i na stanici stoji lik u civilu sa foto-aparatom i slika ko ne propušta pešake, a saobraćajci 20m niže čekaju da im dođeš na penal. Pa niže kod Duff-a vataju one što skreću sa okretnice da bi izbegli semafor, pa na samoj okretnici alko test noću, pa niže pre raskrsnice sa Vojislava Ilića - radar, pa na isključenju iz Ustaničke kod Dušanovačkog mosta čekića plavac pametnjakoviće koji iz trake za pravo skreću levo.
                    - U Ruzveltovoj kad kreneš od Vuka ka bogosloviji pa prođeš prvu raskrsnicu (onu na kojoj se nalazi klub Tramvaj) e posle te raskrsnice nekih 30m stoje u nekom haustoru i gledaju ko skreće iz 27. marta iz pravca grada levo u Ruzveltovu (a to je dozvoljeno samo GSP) i gleda da li propuštaš pešake koji su u većini slučajeva cirke i pravo iz Tramvaja pa na pešački, ko muve bez glave. Pa zatim preko puta glavnog ulaza u Novo groblje tu stoji patrola i gleda ko prolazi na crveno (čitaj ŽUTO) i jure sa upaljenom rotacijom. pa kod bogoslovije, e tu su malo pešaci na tapeti jer njih kažnjavaju za prelaženje van pešačkog prelaza kod GoodFooda.
                    - U Đure Đakovića na početku Gundulićevog Venca - čarobna frula ili ti dreger, veoma često tu sviram zato što mi ortak živi preko puta pa taman kad me zaustave on izađe i ode kući

Comment

• weasel
                      CBC Veteran
                      • 07.06.2005
                      • 115
                      • Novi Beograd

1) Jurija Gagarina raskrsnica kod buvljaka .Cekaju da se neko zaleti da prodje kroz zuto/crveno.Pre neki dan su pun autobus zaustavili jer je proso kroz zuto.

2)Nadvoznjak kod buvljaka gde se kupuju karte za voz
                      Motociklista ceka sakriven da neko prodje na crevno jer tu ljudi imaju veoma cesto obicaj da prolaze jer retko kad ima nekog pogotovu uvece.

3)kod Piramide Izmedju bloka 70 i 44 . Kod restorana/fast fooda Mala Oaza gde su trafike
                      Nocu petkom/subotom interventna i saboracajna zaustavljaju i alko -test

Comment

Working...
                      X