Zanimljivosti - Opreza nikad dosta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gordi014
    Moderator
    • 02.10.2004
    • 1049
    • Valjevo, Srbija
    • PEUGEOT 206 XS 1.6

Zanimljivosti - Opreza nikad dosta

Sa raznih strana sveta stižu nam neobične viesti vezane uz automobile. U Maleziji su tako kradljivci automobila odsekli prst jednom ekonomisti kako bi se dočepali vrednog otiska koji u posebnom high-tech sigurnosnom sistemu Mercedes S-klase služi kao patent za otključavanje automobila.

U Somaliji je pak nemački vojni helikopter zaradio kaznu za nepropisno parkiranje nakon što se morao iznenada spustiti na prometnu ulicu u glavnom gradu, Mogadishu. Helikopter je prevozio ranjenika u bolnicu!
  • Wiz
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3104
    • Nish

A ja bas planirao da idem u Kuala Lumpur

Comment

• TETAK
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3034
      • Čačak, Srbija

Tu u Somaliji, Nemci su odlično prošli.Amerima su svojevremeno poskidali nekoliko helića, čisto onako da vide da li mogu, a posle su pilote onako golišave vukli malo po prašini...e sad da li su na kraju isti završili u loncu, to ne znam, ali ja navijam za domaćine!
      Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• dexter
        CBC Član
        • 08.10.2004
        • 98
        • Banja Luka

heh fazona, oces da osiguras auto, a prst ti capare... ljepota...

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

u Juznoafrickoj republici zakon dozvoljava primenu razlicitih sredstava u zastiti automobila pa nisu retki ni bacaci plamena,polivanje lopova kiselinom isl.Jedan takav sistem sastojao se od vazdusnog jastuka ugradjenog u krov vozila pa kada je lopov pokusavao da upali auto ovaj se aktivirao, zviznuo ga u glavu i pri tom ga osamutio.Uplaseni lopov se u tom trenutku verovatno neznajuci sta se desilo uhvatio za pistolj i pripucao ali je zaboravio da ga izvadi iz dzepa tako da ga je jedan metak pogodio u koleno a drugi u prepone

Comment

Working...
          X