el. instal. problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • niti 1
    CBC Početnik
    • 28.11.2008
    • 5
    • smederevo

el. instal. problem

pozdrav svima! nikako mi nije jasno kako do sad nisam znao za vas.vi ste genijalni.imam problem sa potrosacima u autu,a vidim da se ovde sve resava.kako da nabavim el. semu za moju mazdu 323f bg 1,6 16v 91 god sa karburatorom.
  • amavrenski
    CBC Senator XXL
    • 08.08.2008
    • 306
    • Zrenjanin

pozdrav. evo ga jos jedan clan 323f bg. ja nemam tako nesto ali neko ce se javiti vec..
    najbolje bi bilo da se predstavis auto, sebe pa dalje mozemo lepo da diskutujemo o svemu.

Comment

• JNC
      CBC Senator XXL
      • 19.12.2006
      • 1332
      • Beograd

da ne duzim imam ja workshop manula za BG, pa cu da pogledam da li ima sema unutra.

Comment

• niti 1
        CBC Početnik
        • 28.11.2008
        • 5
        • smederevo

izvinjavam se sto se prvo nisam predstvio
        tu imate bas svasta ali ne mogu da zakljucim da li u necemu sa spiska postoji el. sema,mada mi ne smeta da imam bilo sta o mojoj mazdi posto ja nemam bas nista. JNC da li si stigao da pogledas u manuelu

Comment

• niti 1
          CBC Početnik
          • 28.11.2008
          • 5
          • smederevo

jos uvek nista od moje seme

Comment

• JNC
            CBC Senator XXL
            • 19.12.2006
            • 1332
            • Beograd

Izvini malo sam bio u guzvi pa nisam stigao da pogledam, u svakomn slucaju u onom workshopu sto sam ti gore napisao ima kompletan wiring diagram, tako da tu imas sve sto ti treba. Da ti ne saljem pp, javi se pa da utanacimo kako da ti posaljem, posto si iz Smedereva, ili ako dolazis do BG-a da se nadjemo ili kako god.

Comment

• niti 1
              CBC Početnik
              • 28.11.2008
              • 5
              • smederevo

mozes li da mi posaljes tvoj tel. na pp ili ja tebi da posaljem moj pa da se dogovorimo. j .... ja sam danas bio u beograd
              pozdrav zeljko!

Comment

Working...
              X