Zveckanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaRe_
    CBC Senator
    • 20.02.2008
    • 248
    • Nish/SRBIJA

Zveckanje

Ljudi nesto mi cudno zvecka po trapovima i cuje se samo van auta.. recimo na malo neravnom putu nesto cudno zvecka... zaljuljao sam auto ono opet zvecka... sta mislite sta moze da bude???

nemojte mi samo reci da ga ne ljuljam i da ga nevozim po neravninama to sam i sam provalio...

MAZDA KLUB SRBIJA
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Daj opisi to malo bolje, odakle dolazi zvuk, kako se cuje ?

Comment

• MaRe_
      CBC Senator
      • 20.02.2008
      • 248
      • Nish/SRBIJA

zvuk dolazi uglavnom kao iz tockova tu negde, a cuje se kao da lupkaju osigurachi plocica, ali neverujem da to moze toliko glasno...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• UkiMazda
        CBC Senator XXL
        • 16.11.2007
        • 444
        • Beograd
        • Alfa 156 2.0TS

Ko kog navede neki problem, ja kazem da mi se isto desavalo, ispade moja mazda krsh!
        Ali, meni to i dalje zvecka, bas zbog one oprugice koja ne moze lepo da drzi zapete bolcne pa mi oni zveckaju, a ne znam ni ja kako bih to resio sem da zamenim opruge. Ne cuje mi se u kabini samo kad vozim po neravnom putu sa otvorenim prozorom onda mogu da cujem,znaci napolju cuju svi sem mene Mozda je i bolje sto ne cujem
        A kakve su ti solje?Silen blokovi? Probaj da sutnes tocak od napred ili otpozadi pa ako se pomera napred nazad, tako izgleda kad su sileni u pitanju,uglavnom. I zvecka naravno, mada bi ti to cuo i unutra.....e sad sam zbunjen....

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Uki ne mozes od babe da pravis devojku nikad, tako ni tvoj auto sa godinama nista mladji ne postaje.
          Ti mozes da ga odrzavas kako treba i na taj nacin osiguravas svoj zivot, jer ga u neispravnom autu stavljas na kocku.
          Svaka tebi cast koliko vremena posvecujes svom autu, voleo bih da svrnes jednom na skup da se upoznamo, ako se ukaze prilika.

Comment

• UkiMazda
            CBC Senator XXL
            • 16.11.2007
            • 444
            • Beograd
            • Alfa 156 2.0TS

Ma da, ali bar sam naucio dosta oko tih sitnica, i ovde na ovom forumu sam naucio mnooooogo toga, sto nikad ne bi naucio da sam kupio nov auto, sem u slucaju novog yuga Nadam se da cu uspeti da dodjem bar na neki od skupova, imam zelju svakako.
            ..Izvini Mare sto ti off-ujem u temi..

Comment

Working...
            X