Najbolji "diesel" izbor iz 80-ih

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Najbolji "diesel" izbor iz 80-ih

a i on tu teoretise a nije probao... sad su svi pametni posle godinu dve provedenih na forumu i puna im glava brikovih pisanija o odnosu snage i tezine pa znaju kako koji auto ide i ako nisu vozili. pun mi K vise tih pro*eravanja...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• CannoN
      CBC Senator XXL
      • 15.09.2007
      • 485
      • Beograd

Kako ti znas sta sam ja probao?

Pa zar ne vidis koliko je p*oseravanje da to tvrdis a ni ne poznajes me?

U svakom slucaju protiv fizike se ne moze ali ne ocekujem da ti to razumes - ocekujem da zaboravis da postojim radi obostrane dobrobiti.

Comment

• shone190
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2004
        • 1877
        • Beograd
        • Dodge Charger 8.1l

Aj bre smirite se obojica

Eto, Zverko me ipak nagovori preko MSN-a da uzmem Audi, a to ce najverovatnije biti 100-tka C3 Diesel. Pocinkovana limarija, vozim i sam Audije vec 11 godina i u lepom su mi secanju svi ostali, a i jeftiniji je od G2

Jbg, nema peta vrata, ali snaci cu se vec nekako.

Jel' ima neko iskustva sa tim 2.0 atmo i turbo D motorima iz C3?

Pozz i hvala svima!

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

matori, nista te ja nisam nagovorio, samo malo razmislis i sve ti bude jasno. ono sto sam ti reko je da bi i 80 i 90 iz te serije uzeo u obzir kao i jaje. mozda ga nema sad ali do tada kad ti planiras da ga uzmes ko zna sta ce sve da bude u ponudi. oglasi su razlicite sadrzine iz dana u dan.

Comment

• shone190
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2004
            • 1877
            • Beograd
            • Dodge Charger 8.1l

I to sto kazes, pogresno sam se izrazio, poslusao sam tvoj savet

Videcemo sta ce i tada biti u ponudi, ali ne bih da dajem neke silne pare na kraju, ako moze za 3000e da se prodje za C3 bicu prezadovoljan, a B3 i B4 tesko da cu naci u nekom zavidnom stanju za tu cifru. Uostalom videcemo za 2 meseca kada krenem u potragu

Najlepse od svega je sto ce Zender 17" felne da ostanu i da se stave na taj Audi

Za sada mi trebaju informacije o ta dva dizel motora 2.0 i 2.0Turbo, da vidim jel' zna neko nesto o njihovom kvalitetu, potrosnji i izdrzljivosti?

Pozzz

Comment

• banebg81
              CBC Veteran
              • 26.06.2008
              • 195
              • Beograd

Iskustvo mog prijatelja sa PUG 405 sa dizel motorom su sjajna.
              Odličan motor, jako izdržljiv, retko se kvari (sam motor se nije ni jednom pokvario, više je problema imao sa strujom jer je predhodni vlasnik izvadio kompjuter) a auto je bio Mi16 pa je naknadno ubačen polovan motor 1,9D i na svu opremu i odličnu školjku,odlična kupovina.

Prodao ga je skoro za SMEŠNE pare oko 1500 € jer je spolja neki magarac izgulio ceo auto šrafcigerom ili nečim tako, branik je neki visio (uglavnom estetske mane) a mehaniku je komplet sredio (i to ga je koštalo relativno malo) i osveženje motora a u takvom stanju mogao je da se vozi bar još 2 - 3 godine.

I sve te popravke je platio oko 400€.

Ili to ili reno 5 1,6D ludački izdržljivi automobili, recimo, prijatelj je promenio 2 menjača na njemu a motor je izgurao 500 000 km i još je sa njim u takvom stanju vozio do Trebinja i dalje.

Pouzdan, jeftin, samo treba malo da sačekaš i da tražiš i da kupiš neki očuvaniji primerak i nećeš pogrešiti.

Uvek sam pre za francuski dizel jer su dosta kvalitetni a nisu sa cenom ni upola kao NEMAČKI koji su realno PRECENJENI.

pozzzz

Comment

• zverko
                CBC Senator XXL
                • 19.08.2005
                • 7085
                • BGD
                • Audi A4

aman za aman, covek prica o audiju a vi zapeli pezo pa pezo i reno5 i sta ti ja znam...

i ovo sto si napisao da su kvalitetni a jeftini ne ide jedno sa drugim. naprotiv, nesto sto je kvalitetno je i skupo a to se nikako ne moze reci za francuske automobile.
                ma koliko dobar motor imali u globalu kao celina su nekvalitetni sto im i cena govori. da li se neko ikad zapitao zasto su nemacka vozila toliko skupa ili precenjena kako vecina vas kaze. zasto naprimer nisu francuska ili japanska vozila skuplja od nemackih. zasto je intel skuplji od AMDa, zasto je sony skuplji od panasonica, zasto je marlboro skuplji od LMa itd itd...
                motor je nebitna stavka jer je to rezervni deo. pa sam si napisao, crkla dva menjaca a motor preso 500000. sta je tu kvalitetno, motor? svaki raspali golf je preso min. po 500000 ali nije promenio ni jedan menjac nego tera fabricki. uostalom, skoci na neki francuski sajt za prodaju automobila pa pogledaj koliko sta kosta tamo i da li su i koji automobili precenjeni.

Comment

• Dora
                  Nadzornik!!!
                  • 24.10.2004
                  • 17451
                  • Novi Sad
                  • FIAT

I šta smo zaključili na kraju iz cele ove rasprave? Svako ovakvo pitanje će se završiti svadjom pristalica nekog brenda il inaroda i narodnosti koja je proizvela odredjeno prometalo. Ovakve teme služe da se ljudi informišu a ne da se posvadjaju ili ubedjuju do smrta. Ak one može da se dokaže svoje mišljnje u dve poruke ne vredi ih onda nadalje ni pisati. Ne postoji najbolji auto na svetu a ni najbolja zemlja proizvodjač na svetu.

Postoje luksuzni automobili, brzi automobili, ekstravagantni automobili, ekonomični automobili i snobovski automobili.
                  Pošto je dobijen savet, ode tema pod led a i nije joj bil omesto ovde nego u šta i koji da kupim.
                  Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                  X