brava

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 929hb
    CBC Član
    • 05.06.2008
    • 49
    • skopje

brava

vozacka brava mi otkazala kod mene u MK nema.
    jel kod vas ima neka specijalizovana prodavnica gde se to moze kupiti.
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Zar onda ne bi morao da menjas sve brave i dobijes nov set kljuceva ?
    Doduse tako je kod mene na Fordu, jer je kljuc specifican i kodiran.

Comment

• amavrenski
      CBC Senator XXL
      • 08.08.2008
      • 306
      • Zrenjanin

Re: brava

a kako mislis otkazala? mozda je zaribala, probaj da uspricas wd40 malo u nju. meni se desi da se zaprlja od prasine i koje cega, ja je pospricam i ona dalje radi. moguce je da pase od neke 626. dosta delova i odgovara sa 626. sad koje godiste ne znam ali znam kad sam narucivao par stvari da su iste. teba videti.

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

vocko, zasto pises o necemu u sta se ocito ne razumes.

@929hb: koj auto je u pitanju ?
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• JNC
          CBC Senator XXL
          • 19.12.2006
          • 1332
          • Beograd

hehe bravar odmah na noz,pa nije covek nikad menjao brave pa ne zna da moze da se napakuje brava da bude ista kao ostale, a auto je inace kao sto nick kaze, mazda 929.

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

pa ni ti nisi menjao pa znas da moze da se napakuje... kez

mazda 929, znaci mator konj. novo i da ima ko zna koliko kosta a verovatno da pasuje od nekog drugog modela
            tipa 626 sto rece neko. pitanje je i sta je problem. covek nije detaljno objasnio sta se desava. koliko znam jedino opel
            ima mehanicki kvar (polomi se deo) i francuzi (unutrasnjist od plastike) pa da se kaze da se brave kod njih kvare. kod japanca to nije slucaj.
            bar ne u nekoj mojoj visegodisnjoj praksi.

Comment

• JNC
              CBC Senator XXL
              • 19.12.2006
              • 1332
              • Beograd

Pa na mazdi nisam, jesam na golfu npr. , ma to samo nesto zaribalo, sto kazes japanac je to

Comment

• Vocko
                CBC Senator XXL
                • 25.04.2005
                • 4556
                • nBGd

Originally posted by zverko
                vocko, zasto pises o necemu u sta se ocito ne razumes.
                Aj sad ponovo lepo procitaj sta sam napisao u prvom redu i koji znak interpunkcije stoji na kraju, a konstatacija iz drugog reda nije moja vec su mi takvu pricu slozili, zato sam svojevremeno stavio centralnu + daljinsko otkljucavanje sa alarmom.

I da, ne razumem se, jer mi zaista nikada nije trebalo.

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

Re:

Originally posted by Vocko
                  Zar onda ne bi morao da menjas sve brave i dobijes nov set kljuceva ?
                  Doduse tako je kod mene na Fordu, jer je kljuc specifican i kodiran.
                  aj kad me vuces za jezik da ti nacrtam. ne nemora da menja sve brave i ako ih zameni ne mora da ima
                  nov set kljuceva. a tvoj kljuc na fordu nije uopste toliko specifican da bi moralo da se radi to sto ti mislis da bi trebalo.
                  tj ko sto rece JNC sve se da napraviti, prepakovati, zapakovati a code ostaje i nema nikakve veze i ni sa kljucem ni sa bravom.
                  kapish?
                  pitaj bate pitaj ako ne znas, zasto dozvoljavas da te neko gleda ko laika i da ti prosipa neku pricu tek da bi ti oteo pare.

Comment

• amavrenski
                    CBC Senator XXL
                    • 08.08.2008
                    • 306
                    • Zrenjanin

ja imam taj isti auto. problema sa braom nema. kod mene je vec dobrih deset godina, i nema problema. samo treba redovno da se podmazuje.

@zverko: taj mator konj sto ti kazes za ovu mazdu, ce da sahrani jos novih konja. verovatno se nisi vozio ni u jednoj 929 pa ne znas o cemu pricas. ali dobro, necemo se svadjati.

@929hb: najbolje bi ti bilo da skines tapacirung sa vrata, i da proveris polugice da se kojim slucajem nije neka otkacila, sto se eto meni za toliko godina nije desilo. ali ti proveri. a na kraju krajeva imas i onu opciju, da otkljucas sva vrata iz unutra, ono dugme "LOCK/UNLOCK DOOR", jedino sto ti je cimanje, sto moras posle stalno da obilazis oko kola.

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

znaci ne mogu da verujem
                      ... ko ce koga da sarani mozemo potanko a nadugacko do prekosutra kao i to ko se u cemu vozio. a voziti se u 929 ne vidim da se ima cime pohvaliti. ali o tome u nekoj drugoj temi ne ovde. ovo nije tema tako da ne vidim razlog zasto si to uopste pomenuo. ako te je dirnulo ovo "mator konj" sto je potpuno tacno ne zato sto je to mazda 929 nego zato sto je auto kao auto mator ,onda sa tobom nesto nije u redu isto kao i sa vecinom ljudi koji citaju ove stranice i koji se tangiraju kad neko pomene marku koju oni preferiraju u bilo kom pogledu a sa kojim se oni ne slazu. procitaj sta si napisao a pogotovo ovo vezano za bravu , dodao si nesto sto nema veze sa vezom cisto da ti opaska na moje "mator konj" ne bi bila sama u postu .... u najmanju ruku, smesno vozacka brava ne mora da znaci da je brava na vratima, mozda mu je otkazala kontakt brava. i naravno da se necemo svadjati jer nema smisla, mnogo si mlad i ne treba da se svadjas ne samnom nego ni sa kim zbog gluposti.

Comment

• Vocko
                        CBC Senator XXL
                        • 25.04.2005
                        • 4556
                        • nBGd

Re: Re:

@zverko - ne vuce me niko za nos, niti mi uzima pare, jer pod jedan - ne dam pare, pod dva - boli me uvo, jer sam nasao zaobilazno resenje koje mi je u datom trenutku leglo ko **** na nosu
                        I tako vec 4god nemam problema (da kucnem o drvo i pu-pu da ga ne ureknem )

Comment

• zverko
                          CBC Senator XXL
                          • 19.08.2005
                          • 7085
                          • BGD
                          • Audi A4

...ne dam pare, pod dva - boli me uvo...

Comment

Working...
                          X