Bio sam danas u Hyundai autu na NBg-u. Prema recima prodavca Accent ce se jos proizvoditi ali ga nasi dileri nece uvoziti, a razlog barem po njegovim recima lezi u cinjenici da sada postoji citava gama vozila sa prefiksom 'i' (10,20,30) i da je sve vise onih koji ce pre uzeti baznog i30 nego dobro opremljenog Accenta! Tako da ko planira eventualnu kupovinu ovog modela ovo mu je poslednji voz! U nekoj sam dilemi da li da uzmem neki manji kredit od 5k eur i zgrabim Accent...
Inace u salonu na Nbg-u je ostao samo jedan crni 1.4 Leader sa cenom od 9980eur! Prodavac mi rece da je razlika u ceni 1.4 i 1.6 tricavih 200eur tako da bih morao po ostalim salonima u gradu, a i sire da se raspitam da li je jos negde ostao neki primerak!
Inace garancija koju su prvobitno davali na Accenta od 8god. smanjena je na 5, a razlog je sto povoljnija cena prilikom kupovine! takodje ona akcija besplatnog servisiranja u trajanju garancije je ukinuta...
Inace u salonu na Nbg-u je ostao samo jedan crni 1.4 Leader sa cenom od 9980eur! Prodavac mi rece da je razlika u ceni 1.4 i 1.6 tricavih 200eur tako da bih morao po ostalim salonima u gradu, a i sire da se raspitam da li je jos negde ostao neki primerak!
Inace garancija koju su prvobitno davali na Accenta od 8god. smanjena je na 5, a razlog je sto povoljnija cena prilikom kupovine! takodje ona akcija besplatnog servisiranja u trajanju garancije je ukinuta...
Comment