Nista od najavljenog smanjenja carina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mistermobil
    CBC Senator XXL
    • 09.11.2008
    • 469
    • pecinci

Re: Nista od najavljenog smanjenja carina?

Famozno smanjenje carine ce minimalno uticati na cenu polovnjaka koji su kod nas najprodavaniji,tj do 4k-5k eura..ne ocekuje valjda neko da ce polovnjak od 3000e(npr Golf2 1.6TD,1990god,5vrata,prva boja,metalik ) da kosta sada 2000e ili 1500e..razlika ce biti minimalna.ako je uopste i bude u tom cenovnom rangu.Jedino ce nova vozila i vozila od preko 7-8k eura biti par stotina eura jeftinija ali to za nas obicne smrtnike nije toliko ni vazno.Jos gore-moze da nas zakaci i povecanje i uvodjenje nekih novih taksi,da bi se kompenzovao gubitak u budzetu.Prava stvar je liberalizacija trzista i uvoza vozila i smanjenje carine na 0%.Medjutim,posto nam je drzava ionako bedna,to joj je bitan izvor prihoda,a jos i ova ekonomska kriza-od toga nema nista u dogledno vreme..
    Ko leti,vrijedi
    Ko vrijedi,leti
    Ko ne leti,ne vrijedi..
    (Grunf,TNT..)

Comment

• TAZZ
      Banovan
      • 30.05.2005
      • 1409
      • NBGD,SERBIA

LEPO...

SAMO!!!
      Najavljeno je koliko cujem ukidanje popusta od 25% na predjenu kilometrazu i na izgled auta...

Tako da ce polovna auta mozda biti i skuplja... a mozda i uvedu dodatne taxe... kao u Hrvatskoj... Nema Carina ali imaju Trosarinu koja je 60% na katalosku vrednost, BEZ POPUSTA!!! u Hrvatskoj su skuplja auta nego kod nas...

Tako da...
      Ko je kupio NOV auto sa popustima EXTRA je prosao... Ko bude sad kupovao.... JBG...

Da li strvarno mislite da ce se bash ogledati popust kod polovnih auta.... Mislim da nece... bit ce moooooozda jeftinije 100 evra ako zadrze popuste na Carini...
      Druga stvar... Dobar auto napolju KOSHTA!!! ovakvu vectru sam mogao da pazarim u GTS varijanti za 6500-7500 napolju... ALI... da nema ovu opremu, da je zgazila koliko hocesh, Da imam 1500 minimum ulaganja u nju, da ne znam nishta o autu... Pa ne poklanjaju Ljudi Auta... Ni napolju ni ovde... Dobar auto koshta i to je to...
      Zato sam dao vishe novca za auto koji znam shta je... na onim minusima od -16 koliki su bili, nisam palio auto i vozio jedno 7 dana... upalula je bukvalno ali bukvalno na pola kljucha... p proshao na carini eGstra... Dobar shpediter...

Comment

• Ogi
        CBC Senator XXL
        • 07.10.2007
        • 309
        • Beograd
        • Hyundai i30 1,4

I dobro, da li je neko smanjio cene automobila, novih? Nesto ne vidim. Vidim samo da Hyundai laze narod kako je spustio cene a ove cene su aktuelne vise od mesec dana.

Comment

• DovlaK
          CBC Senator XXL
          • 24.07.2008
          • 560
          • Beograd

Pa ja već danima slušam reklame za sniženja za vozila sa lagera, a koliko sam čuo u narednih mesec dana će ići cene dole valjda dok se uštele
          Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
          X