Punto2, lupanje u zadnjem delu.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zlox
    CBC Član
    • 18.11.2008
    • 40
    • Nish

Re: Punto2, lupanje u zadnjem delu.

malo kasnim sa ovim no dobro...
    i ja sam letos imao takav prob.. cudno lupanje pa sam mislio da su amorti, proverio i ispalo je da su silen (selen ih ovde zovu) blokovi totalno propali. ali me malo cudi da si ti to primetio tacno onda kad si promenio amorte?
    Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje

Comment

• acatheking
      CBC Član
      • 22.01.2005
      • 78
      • Beograd / Mirijevo

Ne znam ni sam, kako se poklopilo to sa zamenom amorta.
      Pre zamene nije se nista culo. Pretpostavljam da su u toku zamene, pomeranjem zadnjeg mosta, popustili i onako dotrajali sileni. Koliko sam video, na njima postoje i neki plasticni delovi.

Comment

• ĐURA
        CBC Član
        • 06.08.2008
        • 24
        • beograd

Imam isti problem nisam uspeo da rešim.obišao dva majstora proveravali kopmletan trap kažu da nigde nema lufta a auto i dalje lupa u zadnjem delu.nisam pametan šta da radim?

Comment

• godja80
          CBC Član
          • 27.08.2008
          • 25
          • mladenovac

Ja sam imao slicnih problema sa Mk1, lupkanje pozadi po neravnom putu.....vozio kod majstora da pregleda trapove, silen blokove, amortizere, viljiske i sve kao dobro...a i dalje lupka! I na kraju velika glupost - kaisevi od zadnjih sigurnosnih pojaseva, tj, kais za srednji pojas bio ispod sedista i onaj metalni deo sto se ukopcava u plastiku lupkao ispod sedista u lim!!!

Comment

Working...
          X