grejanje
Collapse
X
-
Re: grejanje
Samo toUkoliko eventualno počnu stakla da ti se magle uključi na kratko klimu (AUTO) da se razmagle pa onda opet vrati na ECON
Ova strelica pored ti služi za cirkulaciju vazduha u kabini i uključuješ je uglavnom kada napolju nešto smrdi ili možda voziš iza nekog kamiona pa nećeš da uvlačiš u kabinu njegove izduvne gasoveTakođe, ako je predugo držiš uključenu pa čak i u letnjem periodu izaziva magljenje stakala
A za ovo zelena-žuta ne znam šta znači, kod mene ima samo žuta kad je uključim i ne svetli ništa kad je isključim
Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.
Comment
-
-
Koliko vasim automobilima treba da zagreju kabinu u ovim hladnim danima? Imam Stila sa manuelnom klimom, pa me zanima koji je najbrzi nacin da iz sistema potece vruc vazduh?
Comment
-
-
@nemanja_zivic: grejanje ti ide iz motora, posto retko koja digitalna klima moze da upali kompresor na temperaturi ispod 0.
@makelele: na ovim temperaturama oko 5 minuta da krene da duva mlak vazduh, oko 10-15 za topao u zavisnosti od automobila.
Comment
-
-
Live together, die alone.
Comment
-
-
Originally posted by ostresJesi li sredio probleme sa menjacem. Kako si do sada sveukupno zadovoljan autom?
Comment
-
Comment