cudan zvuk na vecim obrtjima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaRe_
    CBC Senator
    • 20.02.2008
    • 248
    • Nish/SRBIJA

cudan zvuk na vecim obrtjima

Epa ovako, recimo kad razvucem auto u drugoj do nekih malo vecih nenormalnih braja obrtaja zacuje se cudan zvuk u kabini kao kod opel astre ili vektre kad se otvore vrata a upaljeni su farovi (kao biiiiiiiiiip), ili recimo u trecoj kad drzim pun gas na nekim obrtajima opet isto to biiiiiip pa prestane, sta to moze da bude???

MAZDA KLUB SRBIJA
  • Gatti.Gatozza
    CBC Senator XXL
    • 26.09.2006
    • 411
    • Zemun
    • Lybra 1.9 / XJ600S

Re: cudan zvuk na vecim obrtjima

Kako misliš na "nekim" obrtajima? Uvek na istim? Da li se čulo i ranije ili je počelo skoro? Odakle se čuje?
    MAZDA

Comment

• MaRe_
      CBC Senator
      • 20.02.2008
      • 248
      • Nish/SRBIJA

Zvuk dolazi negde iz table, kao iz zvucnika nekog, ranije se nije culo pocelo je od skoro, nisam zapazio na kojim je obrtajima neradi mi svetlo u tabli...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• Gatti.Gatozza
        CBC Senator XXL
        • 26.09.2006
        • 411
        • Zemun
        • Lybra 1.9 / XJ600S

Meni se ponekad dešava da u leru čujem taj zvuk, za koji mislim da ga čuješ i ti. Došao sam do zaključka da je u pitanju zujalica koja obaveštava da zadnja vrata nisu dobro zatvorena, pošto je, jeli, čujem kada zadnja vrata nisu zatvorena, a upaljena su svetla. Čudno, znam. Kada sam skidao tablu da promenim sijalicu koja je pregorela, probao sam da lociram i tu zujalicu, ali bi to zahtevalo potpuno rastavljanje table, za šta, u tom trenutku, nisam imao strpljenja. E sad, zašto se to dešava, (ako mislimo na isti zvuk), ne znam Električari kod kojih sam bio su uglavnom odmahivali rukom jer nisu hteli da se cimaju sa, po njima, nebitnim stvarima. Ponekad pomislim da me u servisu gledaju kao Stevu Žigona i njegov Saab.
        MAZDA

Comment

• Vocko
          CBC Senator XXL
          • 25.04.2005
          • 4556
          • nBGd

Tebe gledaju ko Stevu Zigona, a za mene imaju vec belu kosulju sa dugackim rukavima odvojenu

Ne znam kako je kod BF, ali sam na Ford-u imao isti problem, ne zbog velike brzine
          Proveri pozadi da li imas jezicak/pipak koji se uvlaci/izvlaci u zavisnosti da li su vrata otvorena ili zatvorena i da li ima "kontakt" kod same brave tj neku vrstu uzemljenja .

Mene je to zezalo, kada sam ocistio i podmazao nisam imao vise problema.

Comment

Working...
          X