Jedan kolega namerava da kupi auto i iako nije to planirao nailazi na ponude vozila sa desnim volanom iz Engleske po jako niskim cenama pa ga je to zainteresovalo a i mene bogami. npr. ford mondeo,reno laguna 2002, u full opremi za oko 3500 evra.
naravno tek ih treba cariniti. ovim je i mene zainteresovao, jer smo kupili supruzi puntica 1.2 4 vrata, klot 2001. godiste za 4300, jbt ako sam mogao za npr 5000 da uzmem mondeo ispadoh boodala.
mondeo je auto za punta... cak mi dodje da prodamo punta,doplatimo malo i uzmemo za 5000 mondeo ili lagunu.
pretpostavljam da nije strasan problem nauciti voziti sa desnim volanom i levom rukom menjati brzine.... ima li ko iskustva, kako je npr pri ukljucivanju na levo,preticanju,skretanju itd, sta je problematicno?
nisam nikad vozio auto sa desnim volanom. imam jednog rodjaka koji ima mitsubishi sa desnim volanom, mogu s njim da popricam...
takodje me zanima da li je tih 3500 za npr. mondeo 2002. stvarno realna cena, zar zaista toliko kostaju automobili u engleskoj ili se moze pretpostaviti da nesto jos nije u redu (osim volana
) s takvim vozilima kad tako malo kostaju, bilo da je u pitanju tehnicka ispravnost ili papiri?

takodje me zanima da li je tih 3500 za npr. mondeo 2002. stvarno realna cena, zar zaista toliko kostaju automobili u engleskoj ili se moze pretpostaviti da nesto jos nije u redu (osim volana

Comment