Stigao zapisnik,sta dalje?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Stigao zapisnik,sta dalje?

kao sto pise gore od 1.oktobra cekam zapisnik iako sam policiji dao sve podatke ovoga sto je pobegao i posle toliko vremena i idenja u savski venac,dunav,advokat......zovnem ja moje osiguranje da mi urade usluzno procenjivanje i da popravim auto...to se zavrsi sve i juce ja treba da oteram auto kod lika da ga radi,
    reko aj da zovnem da proverim da nije kojim slucajem gotov zapisnik....kad ono jeste!!jeeee
    e dalje prica ide ovako: posto sam ja uzeo zapisnik doneo im predracune koliko ce sve da kosta i rekao da je auto vec poceo da se popravlja (a nije ) dao im sve to i na predracunima zbirna cifra je nekih 1100e
    dunav je u pitanju ali dunavu iz kraljeva se salje jer je lik koji je izazvao nesrecu odatle.

moje pitanje je,da li oni mogu da mi odbiju te predracune (ne racune ) iz pezoovog servisa delova i rada i da mi nesto zakinu ili da me cimaju,pa da cu ja morati preko advokata da ih jurim ,ili pak tu procenu koju je izvrsila uniqa oni ce priznati i te predracune uvaziti i isplatiti mi taj iznos.

dalje ,devojka na salteru mi rece da postoji mogucnost da oni uplate na racune servisa,pa kako to da izbegnem.

i na kraju,da li je pametno sacekati jos 10ak dana posle ovih 4meseca i ako budu pravili problem nek posalju nekoga ako im se isplati da dodju iz dunava da izvrsavaju oni procenu njihovu ,a ja da ne saljem auto na rad jos uvek?

naizgled bezazleno ali uopste nije,kompjuter pretrpeo udarac zestok popucala creva,alternatou nabijen na hladnjak,trap trebada se prekontrolise......
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
  • DovlaK
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2008
    • 560
    • Beograd

Re: Stigao zapisnik,sta dalje?

Ako si već izdržao 4 meseca (za šta ti ja iskreno skidam kapu) sačekaj još par dana vidi reši to kako treba da te ne cimaju ili eventualno ne priznaju predračune pošto je procenu radila druga firma... ta birokratija ume da ti toliko zagorča život da to nije nikako humano...
    Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• srdjanissan
      CBC Senator XXL
      • 20.11.2008
      • 720
      • beograd

Re: Stigao zapisnik,sta dalje?

znas kako je kada gledas auto koje je slupano,stoji ti u dvoristu sa svojih tek 30000km,koje je bilo vozeno kod nas samo mesec dana kupljen od nekog dede iz nemacke ,covek dobio zahvalnicu i neke pohvale iz pezoa u nemackoj zbog 23hiljada koje je presao sa njim od 2001 kad ga je kupio.jos uvek fabrika mirise na njemu i gledas ga ,a vozis cudoviste koje trosi 3puta vise samo goriva ,

i ja mislim da je bolje da sacekam sta ce mi reci kada ih zovnem i kad dobiju predmet.Ko zna sta za sta mogu da me zezaju
      Ako sve bude ok ostace para i za neke felnice za leto

(auto je inace kevin ali jbga meni bi sudjeno da ga skrsim)
      kad koči,cepa gume i prevrće se!
      papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

Working...
      X