nove tablice

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ICE_MEN
    CBC Senator
    • 05.01.2009
    • 260
    • Višnjička Banja

nove tablice

dal neko zna kad bi trebale da se uzimaju nove tablice? i koliko bi to koštalo, ko šta misli o tome?
    Pravilnik foruma
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: nove tablice

Zapelo je onog momenta kada su skontali kolika je lova u pitanju pa je krenula svađa oko toga ko će više a ko manje da se ugradi u ceo posao.....koliko će koštati?...pa s obzirom na sve veću rupu u budžetu košta će mnogo više od prvobitno najavljene cene(materjal za table+izrada) i koja je u to vreme bilo najavljeno kao nešto što ne bi trebali preterano da osetimo po džepu.....ali......sve će na žalost zavisiti od čuvenih dogovora među "ortacima" i trenutne procene situacije(oće izbori/neće izbori)...ali nema brige kako god bude **** je pozadi tj sve ćemo platiti MI.....šta reći.... ..p.s.stvarno nemam nameru da politizujem raspravu ali se jednostavno sve nameće samo po sebi.....pozzzzz!

Comment

• ICE_MEN
      CBC Senator
      • 05.01.2009
      • 260
      • Višnjička Banja

znaci prosto receno mozda ce tek poceti sledece godine po meni su mnogo lepse i lepo su uradjene bar po slikama
      Pravilnik foruma

Comment

• Marko001
        CBC Senator XXL
        • 09.09.2006
        • 1070
        • Belgrade

Meni je iskreno receno vise muka kad pomislim da vec dugo imamo pasose i licne karte i registarske tablice nepostojecih drzava... i stalno se nesto odlaze, verovatno zbog ovog sto su prethodnici napisali.

inace smatram da je glupo sto su stavili na tablice 2 puta oznaku grada, prvo velikim latinicnim pa onda malim cirilicnim slovima... al koliko vidim i te takve tablice cemo mozda 1010. da dobijemo i to cemo papreno da ih platimo u to sam ubedjen.

Comment

• ICE_MEN
          CBC Senator
          • 05.01.2009
          • 260
          • Višnjička Banja

u to sam siguran da ce ih platimo boga oca
          To je i najveci problem sto imamo sve od nepostojecih drzava
          Pravilnik foruma

Comment

• little
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 912
            • BGD
            • Lancia Ypsilon 1.2 8V

danas PRESS piše o tome

NOVE TABLICE ZAPELE U VLADI
            Početak izdavanja novih tablica neizvestan jer tekst zakona o saobraćaju Vlada Srbije već četiri godine nije usaglasila

Izdavanje novih registarskih tablica i saobraćajnih dozvola odlaže se do daljeg jer još nije usvojen zakon o bezbednosti saobraćaja na putevima, bez kojeg ne može ni da počne izdavanje ovih dokumenata!

Na pitanje kakve izmene treba da se unesu u nacrt zakona, direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja Damir Okanović kaže da ne može o tome da govori jer ne zna koji je tekst sada u igri.
            Svojevremeno smo izneli puno primedbi na predlog zakona, posle čega je prepravljen. Ali šta su oni prepravili, šta su uputili Vladi, to niko ne zna sem njih. Principijelno smo protiv takvog načina, da se taj zakon pravi pod nekim velom misterije, da je struka potpuno isključena iz te priče, i protiv smo toga da to radi ministarstvo koje po zakonu nije nadležno za to - ljut je Okanović.

Kada će biti usvojen novi zakon još se ne zna, jer, prema rečima predsednice Skupštine Srbije Slavice Đukić-Dejanović, tekst zakona Vlada nije ni poslala parlamentu na usvajanje.

- Nacrt zakona o saobraćaju nije ušao u proceduru. Vlada nam ga nije uputila na usvajanje po hitnom postupku. Tekst, koliko ja znam, treba da pretrpi određene izmene, a ukoliko nam ga Vlada ne pošalje uskoro, teško da će on biti usvojen do 1. marta, do kada se usvajaju zakoni po hitnom postupku - objasnila je Đukić-Dejanović za Press.
            više na http://www.pressonline.rs/page/stories/ ... ctionId=33
            "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• TAZZ
              Banovan
              • 30.05.2005
              • 1409
              • NBGD,SERBIA

Owo o tablicama ima na par mesta...
              Stoga prochitajte tamo i tamo nastavite prichu...
              Prezvakali smo je jedno 10 puta...

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

SEARCH..........................
                a ja cu lock
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Working...
                X